Krista Keltanen Blog » photography

Koti kuin pipari

Kaikkien aikojen Joulu lehti nyt kauppojen lehtihyllyissä. Jutun lehteen kirjoitti Jonna Kivilahti ja kodin omistajan Nanan kauppa Villa Hima on tulvillaan kauniita sisustustuotteita.

  • hanna - Ihania joulukuvia Krista, pakko saada joulutorttuja pian, niin herkulliselta näyttää :)

  • Saariston kasvatti - Hienoja kuvia olit ottanut jälleen kerran. Jo ko. lehdessä ihailin juurikin tuota sisäänkäntikuvaa. Niin tunnelmallinen kaikkine tähtineen. Ihana talo, ihanat kuvat.

  • Marika - Kiitos ihanista kuvista. Sopivat niin katsottaviksi just nyt, kun ensilumi on satanut tehnyt maiseman todella kauniiksi. Kymmenen astetta pakkasta ulkona ja kädessä kuppi lämmintä mustaviinimarjamehua. Oi että! Mukavaa viikonloppua :)

  • Nina - Kuviasi on ihana katsella, ne ovat niin kauniita!
    Haluaisin kysyä, käytätkö kuvatessasi salamaa? Ja minkälaisilla objekstiiveilla kuvaat asunto/sisustuskuvia?

    Haluaisin kovasti saada omasta kodista kauniita kuvia, mutta osaamaton olen. Millaisilla asetuksilla kannattaisi lähteä kokeilemaan? Toivottavasti kerkeät vastailla :)

  • Krista - Hanna – Olen itse myös suuri joulutorttujen ystävä. Ne ovat myös helpoin jouluherkku jonka osaan ihan itse valmistaa :)

    Saariston Kasvatti – Talo ja koko asunto oli kyllä aivan ihastuttava kuvattavaa. Olin niin fiiliksissä Nanan kotona, että sinne olisi voinut jäädä oikeastikin joulua viettämään.

    Marika – Niin mie vähän ajattelin, että Nanan koti olisi just pieni teaseri nostattamaan hitusen joulumieltä…ja en voi oikein uskoa, et kesä on jo ohi.

    Nina – isoja asuntointeriööriä kannattaa kuvata laajakulmaobjekstiiveillä. Itse käytän Carl Zeissin 21mm, jos haluan että hyvin paljon tilasta näkyy kuvassa, sitten kuvaan vielä Canon 35mm, ja 50mm ja 24-105mm zoomilla. Mutta mul on menossa kalusto just remonttiin ja innolla odotan jo uusia leluja tulevaksi =)

    Asetuksia on hankala sanoa kun ei tiedä tilasta mitään ja minkäläistä tunnelmaa kuviin hakee. Mutta käytän paljon pitkiä suljinaikoja ja kamera on useimmiten jalustalla. Auttoiko tämä yhtään eteenpäin?! :) Ai niin, ja en käytä salama.

  • Nina - Kiitos Krista! Näistä oli apua, kunnon laajakulmaobjektiivi pitäisi saada hankittua, mahtaisiko joulupukki tuoda.. Ehkä sellainen kysymys vielä heräsi, että käytätkö manuaali, av tms. kuvatessasi näitä asuntoja? Jos asuisin Helsingissä, niin tulisin sinulle oppikurssiin! :D

    Ja olisi kiva kuulla blogikirjoituksen muodossa sitten kun olet päivittänyt lelusi ;)

  • Krista - Nina – Kuvaan vaan manuaalilla. Koetan päivittää testikuvia sitten kun uutta kalustoa ihmeteltäväksi saapuu :)

  • Ada - AZ Foto - A beautiful and very stylish Christmas home!

  • -A- - Ihanan jouluinen tunnelma kuvissasi. Kaunista!!!

  • Pirkko - Hei Krista,

    Katselin pitkästä aikaa kuviasi ja postauksiasi näin loppusyksyn ensimmäisenä lumisena lauantaipäivänä. Kiitos paljon, mukavia tunnelmia ja ajatuksia herättäviä kuvia. Syksyiset kuvat kodistanne (ne jotka olivat kirjassa) ovat ihan parhaita, ruska on kyllä niin kaunista. Ihanaista aikaa sinne, ja kaikkea hyvää. Piti tiedustella mahdollisista joulukorteista, joku muu olikin sen jo ennättänyt tehdä jossakin aiemmassa postauksessa. Ilmoittelethan, mikäli sellaisia tulisi. Omien kuvien hyödyntäminen myös mielessä. Voimia. <3

  • Nora - absolutely gorgeous house! it`s amazing! I am in LOVE :)

    Nora

  • Lumo - Onpa kaunis koti ja ihanan tunnelmalliset kuvat.

  • sanna - Aivan mahtavn näköinen koti. Niin kodikas, tunnelmallinen ja kaunis. Mistä sinä löydät näitä toinen toistaan kauniimpia koteja?

  • Krista - Ada – It really is! I like this tile wall a lot.

    -A- Eikö olekin! On kyllä upea koti ja joulu tuo oman kauniin tunnelman siihen.

    Pirkko – Ihana kuulla sinusta! Kiitos kauniista viestistäsi. Tuli niin hyvä fiilis kun sain sinun sanoja taas lukea. Laitan viestiä tänne jos joulukortteja teen…just nyt epäilen kyllä, mutta ehkä mieli vielä muuttuu.

    Nora – I’m so glad you liked it!

    Lumo – Niin, ihana koti! Ja hanko on jo itse niin upea joulukaupunki myös!

    Sanna – Kiitos! Koteja löytyy niin eri tavalla. Pääasiassa nämä upeat kodit ovat suurin osa Jonnan löytöjä ja myös hänelle tarjotaan hyvin monia ihania koteja.

  • Titti - Ah mitä tunnelmaa kuvissasi!♥
    Nana ja liikkensä onkin tuttu, samoin Hanko -joka meidän ehdoton kesäkaupunkimme!

  • Terhi Mantere - Todella kaunis koti, joka on hämmästyksekseni tehty entisen työpaikkani tiloihin. Onhan se ihana kaakeliuuni vielä jäljellä? Terveisin
    Terhi

  • Läxläsning | Hejdi - […] Finns det något annat roligt jag kunde berätta om? Ajjoo, jag hittade idag en helt otrolig blogg med super vackra bilder. Där fanns ett inlägg om en fin lägenhet som faktiskt råkar vara här på min hemort. Inlägget finns här: http://kristakeltanenblog.com/2012/10/koti-kuin-pipari/ […]

  • Johanna Hullaannu ja Hurmaannu /DecoraFrame - Voi herranen aika kuinka ihania kuvia aivan upeasta talosta! On kyllä aivan hurmaavan kaunis koti:)

  • Sari - Voe ei, nää on ihania kuvia kaikki! Sinä olet kyllä onnekas, kun saat näin ihaniin koteihin kurkistaa ja niitä kuvata ;-) Ja höm, huomasin kommenteista, että sinulla on menossa kalusto ns. remppaan… Täällä voisi olla joku, jota voisi kiinnostaa nuo ns. “vanhan kalustosi osat”… Jospa laitan sulle s-postia lähiaikoina, kun on muuteskin ollut ajatuksissa kevääseen littyen… ;-)

  • Krista - Titti – Nana on ihana! Ja Hanko!

    Terhi – Uskomatonta. Näin se maailma on pieni! En muista nähneeni kaakeliuunia, mutta voin kyllä muistaa väärin.

    Johanna – Ihastuin itse kovasti siihen tiiliseinään. Upea kohde.

Your email is never published or shared.