Krista Keltanen Blog » photography

Unelmien hirsitalo

Niin ison työn ovat Anna-Reetta ja Teemu tehneet. Upea lopputulos! Oli myös niin mahtavaa, että koko perhe oli kotosalla ja saimme jopa perhepotretinkin. Jutun pääset lukemaan Kotivinkin numerosta 3/2012 (jutun kirjoitti Jonna Kivilahti).

  • Esmeralda - Tämä koti on niin kaunis! Olipa ihanaa nähdä lisääkin kuvia tästä. Näitä voisi ihailla loputtomiin!!

  • Krista - Mulla on lisääkin kuvia….=)

  • Pirkko - Ihanaa hirttä, ja erikoisia väriyhdistelmiä. Hauskoja kuvia. Ja ihana Kristan valo! <3

  • Sari - Ihana koti ja ihanat kuvat!

  • Johanna - Kaunein koti pitkään aikaan.. tunnelma on käsinkosketeltava :)

  • Marsa - Kuvasi ovat aivan mielettömän upeita. Katselin myös aiempia ja osaat kyllä vangita hetken ja asiat todella kauniisti. Tämä uusin postauksesi on ihana – näinkin kuvat jo lehdessä, jonka ostin, lähinnä juuri näiden ihanasta kodista otettujen kauniiden kuvien vuoksi. Lisäksi talossa on tapettia, joka kiinnostaa, eli mustan keinutuolin takana on harmaata kuviotapettia – jos kodin omistaja lukee näitä kommentteja tai jos Krista pystyt vinkkaamaan kysymyksestäni hänelle, ottaisin mielelläni tapetin tiedot. Postini on marsanpostit@gmail.com ja blogini pitäisi näkyä tiedoissa.

  • memmi - Ihana koti. Olet taivavasti kuvannut, Tänään juuri luin lehteä jossa tämä ihana koti esitellään:)

  • Pieni lintu - Saanko muuttaa tuonne? :D

    Ihana värimaailma!

Your email is never published or shared.