Krista Keltanen Blog » photography

Puutarhavinkkejä

En ole missään aikaisemmin nähnyt yhdessä paikassa näin monia taimien kasvatusvinkkejä ja esillepanoa. Edinburghin Kasvitieteelliseen puutarhaan oli rakennettu tietty alue nimeltään “Demonstration Garden” pelkästään materiaaleille ja istutuksille, josta näkee miten voit mahdollisesti menestyä kotipuutarhurina. Kuvasin hulluna ideat talteen.Harso taimien päälläMuovipullot hyötykäyttöönLangan avulla taimet jonoon.Kaunis lankaruudukko herneillePienet ruukut kepeissä pitävät verkon nätisti ylhäällä.Materiaali rakentamiseen.

  • anonyymi - Oi ja voi ja huokaus! Sormet rupeavat syyhyämään multahommiin, kun kuvia katsoo…

  • Pirkko - Hei sinä puutarhuri-innokas! Kiitos näistä, ihania kuvia ja hauskan näköisiä viritelmiä. Tällä tavalla varmasti kukin onnistuu, jos ja kun pieneksi tai suureksi puutarhuriksi aikoo. :)

  • Pieni lintu - Ei vitsi, kiitos! Mä olen tässä miettiny minkälaisen systeemin kehittäisin herneille – toi on tosi näppärä, ei muuta kuin metsään hakeen sitte jotain kepakoita ja nyöriä löytyykin kotoa. :)

  • AnnaS - Kauniita kuvia, näistä sai myös paljon ideoita. Punainen “risu” eli (luullakseni) kanukka, näyttää tosi kivalta. Nyt tuli yksi uusi hyvä syy suunnitella matkaa Edinburghiin :)

  • Tiina - Nyt minäkin tiedän miten herneet tuetaan tänä kesänä!

  • Krista - Hienoa, et vinkeistä on hyötyä. Tänään katselin keittiöikkunasta ja ihmettelin, että jospa laittaisin minäkin herneet ensimmäisen kerran elämässään…Ainaskin mulle on isäntä rakentanut nyt jonkinlaiset kehikot ja jopa siemenetkin istutettu…koko keittiö on parhaillaan kun kasvihuone…siel itää kaikenlaista..=)

  • Esmeralda - Tosi kivoja ideoita! Ja vieläpä kaikki helposti itse toteutettavissa edullisista materiaaleista. Kiitos idiksistä, Krista!

  • Laura - Vau, kiitos näistä! Pistän tämän postauksen muistiin ja palaan näihin kuviin, kunhan kevät etenee. Ja toivon, että koira ei tuhoa ihan kaikkia hyötytarhasuunnitelmiani…

Your email is never published or shared.