Krista Keltanen Blog » photography

KIRJA ARVONTA…Hyvän mielen vuosi tehtäväkirja

Kiitos lämpimästi kaikille osallistujille! Kirjan arvonnan voitti kommentti nro 57 Jenni :))) Jenni, laitatko mulle Sun osoitteesi sähköpostiini krista(at)kristakeltanen.fi Kiitos paljon! Aivan ihanaa viikonloppua kaikille!

Lokakuussa otin käyttöön Maaretta Tukiaisen uuden kirjan Hyvän mielen vuosi tehtäväkirja, jonka kautta pääsee tekemään itsetutkiskelua..mistä on tulossa ja minne haluaisi päätyä. Kirja on niin nerokkaasti koostettu, että se toimii kuin salainen päiväkirjasi, johon voit kirjoittaa kaikki huolet ja ilot, surut ja onnistumiset ja niin paljon muuta. Ja mikä onkaan parempi ajankohta aloittaa se kun vuoden lopussa tai alussa, kun muutenkin teemme uusia lupauksia uudeksivuodeksi. Täytyy myös myöntää, et suurin osa ystäväpiiristäni tulee saamaan tämän joululahjaksi. Ilokseni myös ilmoitan, että sain Maaretalta ja PS-Kustannukselta arvottavaksi kaksi kirjaa, joista yhden arvon täällä blogin puolella ja toisen instassa. Jätä viesti kommenttikenttään ja olet mukana arvonnassa. Arvonta loppuu pe 15.12.2017, jotta sen ehtisin postittamaan jouluksi voittajalle <3