Krista Keltanen Blog » photography

GARDEN…VEHREÄ UNELMA

Tutkailin sopivia kasvihuoneita, mutta moni oli liian kevyt rakenteiltaan tai ilmeeltään. Päädyin kotimaisen Veg&Ablen mäntyrunkoiseen kasvihuoneeseen. Neljän viikon tilausajan suunnittelin sen sijoituspaikkaa saaressa. Maasto osoittautui haastavaksi, ja paikka vaihtui muutaman kerran. Meren puoleinen kallio on liian tuulinen. Talon päädyn kallio on liian kalteva. Kolmas ja paras paikka sijaitsee talon takana mäntyjen keskellä ja tuulen suojassa. Bonuksena kastelua helpottava kaivo sijaitsee aivan lähellä. – kirjoittaa Jonna Glorian Koti lehdessä.06-vegetable-photo-krista-keltanen-0106-vegetable-photo-krista-keltanen-0206-vegetable-photo-krista-keltanen-0306-vegetable-photo-krista-keltanen-0406-vegetable-photo-krista-keltanen-0506-vegetable-photo-krista-keltanen-06