Krista Keltanen Blog » photography

WORKSHOP…TUNNELMIA KIVILAHTIKELTANEN GOES TO TIIRINKOSKI

Sunnuntaina kokoonnuimme Tiirinkosken tehtaan tilalle valokuvaus/stailauskurssillemme yhdessä meidän workshoppilaisten kanssa. Päivä oli mitä mahtavin. Sää tarjosi meille niin luntaa kuin aurinkoakin. Pitkin päivää kuvasimme eläimiä, joista nuorimmat olivat vasta päivän vanhoja karitsoja, liikuimme ylämään karjan keskuudessa ja kaiken kruunasi ylväs valkoinen hevonen.

Nöyrimmät kiitokset meidän workshoppilaisille, ilman teitä tätä kurssia ei olisi ollut, kiitokset Tiirinkosken väelle Ninalle, Annikalle ja Mikolle, jotta saimme kuvata tilallanne eläimiä ja teitte taivaalliset ruoka-annokset meille aamupalaksi ja lounaaksi, kiitos Azzurro Models Mikaelalle ja Sakarille (olitte aivan huippuja) ja kiitos Jonna, kun saan tehdä kanssasi niin ihania juttuja!

Uusia kursseja on myös tiedossa, josta mainitsen jo että tulossa elokuussa Kivilahtikeltanen goes to Turku, ja myös syksymmällä Kivilahtikeltanen goes to Hanko. Mutta näistä kohta lisää.

kivilahtikeltanen-workshop-tiirinkoski-photos-krista-keltanen-02kivilahtikeltanen-workshop-tiirinkoski-photos-krista-keltanen-01kivilahtikeltanen-workshop-tiirinkoski-photos-krista-keltanen-04kivilahtikeltanen-workshop-tiirinkoski-photos-krista-keltanen-05kivilahtikeltanen-workshop-tiirinkoski-photos-krista-keltanen-06kivilahtikeltanen-workshop-tiirinkoski-photos-krista-keltanen-07kivilahtikeltanen-workshop-tiirinkoski-photos-krista-keltanen-08kivilahtikeltanen-workshop-tiirinkoski-photos-krista-keltanen-09kivilahtikeltanen-workshop-tiirinkoski-photos-krista-keltanen-10kivilahtikeltanen-workshop-tiirinkoski-photos-krista-keltanen-11kivilahtikeltanen-workshop-tiirinkoski-photos-krista-keltanen-12kivilahtikeltanen-workshop-tiirinkoski-photos-krista-keltanen-14kivilahtikeltanen-workshop-tiirinkoski-photos-krista-keltanen-15kivilahtikeltanen-workshop-tiirinkoski-photos-krista-keltanen-16kivilahtikeltanen-workshop-tiirinkoski-photos-krista-keltanen-17kivilahtikeltanen-workshop-tiirinkoski-photos-krista-keltanen-18kivilahtikeltanen-workshop-tiirinkoski-photos-krista-keltanen-19kivilahtikeltanen-workshop-tiirinkoski-photos-krista-keltanen-20kivilahtikeltanen-workshop-tiirinkoski-photos-krista-keltanen-21kivilahtikeltanen-workshop-tiirinkoski-photos-krista-keltanen-22kivilahtikeltanen-workshop-tiirinkoski-photos-krista-keltanen-23kivilahtikeltanen-workshop-tiirinkoski-photos-krista-keltanen-24kivilahtikeltanen-workshop-tiirinkoski-photos-krista-keltanen-25kivilahtikeltanen-workshop-tiirinkoski-photos-krista-keltanen-26kivilahtikeltanen-workshop-tiirinkoski-photos-krista-keltanen-27kivilahtikeltanen-workshop-tiirinkoski-photos-krista-keltanen-28kivilahtikeltanen-workshop-tiirinkoski-photos-krista-keltanen-29kivilahtikeltanen-workshop-tiirinkoski-photos-krista-keltanen-30