Krista Keltanen Blog » photography

TRAVEL…LAND OF TULIPS

Perheemme ”hortonomi” täytti vuosia ja veimme hänet – kevään, luonnon, kukkien ja värien ystävän katsomaan Hollannin Keukenhofiin juuri näitä kaikkia.

Matkaan Keukenhofiin lähdettiin Amsterdamista junalla kohti Schipholin lentokenttää, josta sitten vaihdettiin bussiin, mikä vei suoraan perille kukkamerelle. Keukenhofin nettisivuilta olin ostanut etukäteen Combi lipun mikä piti sisällä niin edestakaisen matkan Amsterdamista Keukenhofiin kuin sisäänpääsyliput puistoon. Polkupyörät ja tandem vuokrattiin puiston vierestä. Ajelimme pyörillä noin 5 km matkan, jolloin näimme ne mielettömät värisuorat eri värisinä (vaihtoehtona olisi ollut myös 10 ja 25 km reitit).

Mykistävä ja unohtumaton kokemus.

Poikettiin myös idylliseen Haarlemiin (noin 20 min junamatkan päässä Amsterdamista), ja Pohjanmeren Bloemendaal rannalla.
04-netherlands-keukenhof-photo-krista-keltanen-0104-netherlands-keukenhof-photo-krista-keltanen-0204-netherlands-keukenhof-photo-krista-keltanen-0304-netherlands-keukenhof-photo-krista-keltanen-0404-netherlands-keukenhof-photo-krista-keltanen-0504-netherlands-keukenhof-photo-krista-keltanen-0604-netherlands-keukenhof-photo-krista-keltanen-0704-netherlands-keukenhof-photo-krista-keltanen-0804-netherlands-keukenhof-photo-krista-keltanen-0904-netherlands-keukenhof-photo-krista-keltanen-1004-netherlands-keukenhof-photo-krista-keltanen-1104-netherlands-keukenhof-photo-krista-keltanen-1204-netherlands-keukenhof-photo-krista-keltanen-1304-netherlands-keukenhof-photo-krista-keltanen-1404-netherlands-keukenhof-photo-krista-keltanen-1504-netherlands-keukenhof-photo-krista-keltanen-1604-netherlands-keukenhof-photo-krista-keltanen-1804-netherlands-keukenhof-photo-krista-keltanen-1904-netherlands-keukenhof-photo-krista-keltanen-2004-netherlands-keukenhof-photo-krista-keltanen-2104-netherlands-keukenhof-photo-krista-keltanen-2204-netherlands-keukenhof-photo-krista-keltanen-2304-netherlands-keukenhof-photo-krista-keltanen-2404-netherlands-keukenhof-photo-krista-keltanen-2504-netherlands-keukenhof-photo-krista-keltanen-2604-netherlands-keukenhof-photo-krista-keltanen-2704-netherlands-keukenhof-photo-krista-keltanen-2804-netherlands-keukenhof-photo-krista-keltanen-2904-netherlands-keukenhof-photo-krista-keltanen-3004-netherlands-keukenhof-photo-krista-keltanen-3104-netherlands-keukenhof-photo-krista-keltanen-3204-netherlands-keukenhof-photo-krista-keltanen-33

 • Sanna / Kukkala - Sinulla on aivan käsittämättömän hieno kyky nähdä upeita kuvakulmia ja tunnelmia. Taas kerran niiiiin WAU!! 🌷🌷

 • Heli - Aivan ihastuttava kuvakavalkadi! 🌷💛
  Olen näyttänyt kuvia myös miehelleni kylvääkseni matkakuumetta:-)
  Olisi mukava kuulla myös ravintolavinkkejä !

 • Jeanette Renting - BEAUTIFUL pictures. I think, you’ve had a nice holiday in Holland. Especially the 2. photo with all the blues of the water, flowers and air is really nice. I’m glad you enjoyed your stay in my home country.

 • Krista - Kiitos Sanna – Sanat merkitsevät paljon minulle. Kiitos niin kauniista kommentista =)

  Kiitos Heli – Jos joskun päädytte sinne niin ette tulee pettymään. Paikka on täynnä värejä ja ihasteltavaa riittää. Mun ehdoton suosikki Amsterdamissa on ravintola De Kas, kurkkaa tänne http://www.restaurantdekas.nl

  Thank you Jeanette of your lovely comment! We really enjoyed to stay in your beautiful country!

 • mariasmariasma - Kaunis kuvasarja. Amsterdam on kaunis keväällä (ihana kyllä muutenkin :)). Nuo tulppaanipellot täytyy ehdottomasti joskus käydä katsomassa.

Your email is never published or shared.