Krista Keltanen Blog » photography

INTERIOR…MILTEI LIIAN HYVÄ

Kapellimestari Hannu Linnun ja professori Pekka Mattilan kodin värikäs sisustus on syntynyt kahden vaativan maun kohdatessa.
-Kun näimme kuvat tästä asunnosta, ajattelimme, että todellisuus ei mitenkään voi olla yhtä täydellinen, Hannu kertoo.

Mutta oli se. Asunto osoittautui jopa paremmaksi kuin kuvat antoivat ymmärtää. Lähes täydellinen hiljaisuus lumosi kotona usein töitä tekevän Hannun. Paksujen seinien läpi kantautuu vain vaimeaa kuminaa, kun raitiovaunu pyyhkäisee ohi pitkin Bulevardia.

– Meillä on täysin vastakkainen maku väreissä, muodoissa ja taiteessa. Hannun mielestä minun makuni on kolkko ja virastomainen, ja minä taas pidän hänen tyyliä yltiömäisen boheemina ja värikkäänä, Pekka sanoo ja nauraa.

Juttu on julkaistu Glorian Koti 3/2016 lehdessä ja jutun kirjoitti Ulla Rantakari. Vierailin Hannun ja Pekan luona myös toistekin kuvatessa heidän kodista kuvat The Wall Street Journaliin.
interior-hannu-lintu-ja-pekka-mattila-photo-krista-keltanen-01interior-hannu-lintu-ja-pekka-mattila-photo-krista-keltanen-02interior-hannu-lintu-ja-pekka-mattila-photo-krista-keltanen-03interior-hannu-lintu-ja-pekka-mattila-photo-krista-keltanen-19interior-hannu-lintu-ja-pekka-mattila-photo-krista-keltanen-04interior-hannu-lintu-ja-pekka-mattila-photo-krista-keltanen-05interior-hannu-lintu-ja-pekka-mattila-photo-krista-keltanen-06interior-hannu-lintu-ja-pekka-mattila-photo-krista-keltanen-07interior-hannu-lintu-ja-pekka-mattila-photo-krista-keltanen-08interior-hannu-lintu-ja-pekka-mattila-photo-krista-keltanen-09interior-hannu-lintu-ja-pekka-mattila-photo-krista-keltanen-10interior-hannu-lintu-ja-pekka-mattila-photo-krista-keltanen-11interior-hannu-lintu-ja-pekka-mattila-photo-krista-keltanen-12interior-hannu-lintu-ja-pekka-mattila-photo-krista-keltanen-13interior-hannu-lintu-ja-pekka-mattila-photo-krista-keltanen-14interior-hannu-lintu-ja-pekka-mattila-photo-krista-keltanen-15interior-hannu-lintu-ja-pekka-mattila-photo-krista-keltanen-16interior-hannu-lintu-ja-pekka-mattila-photo-krista-keltanen-17interior-hannu-lintu-ja-pekka-mattila-photo-krista-keltanen-18