Krista Keltanen Blog » photography

INTERIOR…JÄIDEN LÄHDETTYÄ

Tapana on, että saareen pitää päästä samana päivänä, kun jäät lähtevät. Kun siltä näyttää, laskemme veneen kiireellä. Asiaan kuuluu, että silloin heitämme myös talviturkit.
Isoisäni oli syntyjään hankolainen, ja hän halusi perheelle vapaa-ajanpaikan kotiseudulleen. Ensin saaressa asuttiin jenkkiarmeijan vanhassa teltassa. Sitten isoisä rakensi laudoista 12-neliöisen mökin, jossa koko viisihenkinen perhe asui koko kesän. -kertoo Hurtti Isomeri. Kirjoittaa Jonna Kivilahti Glorian Koti 4/2016 lehdessä. Hurtin kesäkoti myös meidän uudessa Happy Homes Hideaways kirjassa.
happyhomes-hideaways-photos-krista-keltanen-01happyhomes-hideaways-photos-krista-keltanen-02happyhomes-hideaways-photos-krista-keltanen-03happyhomes-hideaways-photos-krista-keltanen-04happyhomes-hideaways-photos-krista-keltanen-05happyhomes-hideaways-photos-krista-keltanen-06happyhomes-hideaways-photos-krista-keltanen-07happyhomes-hideaways-photos-krista-keltanen-08happyhomes-hideaways-photos-krista-keltanen-09happyhomes-hideaways-photos-krista-keltanen-10happyhomes-hideaways-photos-krista-keltanen-11happyhomes-hideaways-photos-krista-keltanen-12happyhomes-hideaways-photos-krista-keltanen-13happyhomes-hideaways-photos-krista-keltanen-14happyhomes-hideaways-photos-krista-keltanen-15happyhomes-hideaways-photos-krista-keltanen-16happyhomes-hideaways-photos-krista-keltanen-17

  • Pirkko - Hei Krista! Tämä paikka on sanoinkuvaamattoman upea! Kiitos tästä postauksestasi. <3

Your email is never published or shared.