Krista Keltanen Blog » photography

GIVEAWAY…BOOK – HAPPY HOMES HIDEAWAYS

Kesäkoti. Sanana se on mielestäni synonyymi onnellisuudelle. Siellä on kaikki mitä tarvitaan. Vain tarpeellinen, mutta silti niin paljon enemmän, mitä kaupunkikodeissamme ei ole. Mustikkametsä takapihalla, tai merinäkymä makuuhuoneesta. Se on paikka johon paetaan arkea pakoon. Käperrytään kesäyössä yhdessä viltin sisään ja nauretaan takkatulen ääressä. Kesäkoti antaa meidän olla me ja on muodollisuuden viitan lennättänyt tuulen mukana.

Ehkä se on vaan minun illuusio kesäkodista, mutta uskon silti, että se on totta. Omakohtainen kokemus kesäkodista ja mökkeilystä kun vielä puuttuu. Mut jotain uskomatonta tapahtui viime syksynä kun vierailin pitkästä aikaa taas synnyinmaassani. Järkytyin ensin, et miten vähän olen siellä käynyt viime vuosina ja kun siellä rannalla tuulen tuivertavana seisoin, heräsi vahva kaipuu. Happy Homes Hideaways kirjan tekoprosessin aikana löysin pienen palan synnyinmaatani, johon on nousemassa meidän oma pieni kesäkotimme katajien keskelle. En usko sattumiin, mut juuri tältä tämä vaikuttaa tai sitten kohtalo yhdisti vahvan kaksikon – kesäkotikaipuun synnyinmaahan.

Kuljemme edellisistä prosesseista seuraaviin. Näin myös kirjaprojektimme on nyt päätöksissä. Haikein tunnelmin, mutta hymy huulilla olen selaillut kirjaamme. Kiitos rakas Jonna kun tempasit minut mukaan tälle matkalle. Siitä tulikin niin paljon enemmän kun mitä osasin odottaa.

Arvon yhden kirjan tiistaina 11.4. Jätä kommentti niin lähetän kesän kotiisi

Nöyrimmät kiitokseni,

Teksti ja kohteet Jonna Kivilahti
Ulkoasu Päivi Häikiö, Ylva Lucander, Agency Leroy
Kääntäjä Rebecca Watson
Editointi Hanni Maula
Kustantaja Dream Cozy Heli Thorén ja Ulla-Maija Lähteenmäki 

Ja kiitos te kaikki ihanat kesäkotien omistajat, kenen luona saimme olla hetken arjelta piilossa <3

Tulossa myyntiin Suomalainen kirjakauppa, Akateeminen kirjakauppa, Adlibris  sekä mm. seuraavissa sisustuskaupoissa; Nougat, Moko Market, Cilla’s, Urban A, Tiirinkosken Tehdas, Avelia… 

Every day is one step closer to summer.

book-happy-homes-hideaways-photos-krista-keltanen-01book-happy-homes-hideaways-photos-krista-keltanen-02book-happy-homes-hideaways-photos-krista-keltanen-03book-happy-homes-hideaways-photos-krista-keltanen-04