Krista Keltanen Blog » photography

EASTER…TRULLIEN TALOSSA

Juhlavalmisteluihin kuuluvat äidin ja tytärten yhteiset munienkoristelutalkoot. Tänä vuonna Karoliina värjäsi munankuoret mustikalla kauniin harmahtaviksi. Hän on testannut värjäyksessä myös punajuurta, currya ja punasipulia. Lilja ja Silvia suosivat perinteisiä vesivärejä, ja washiteippejäkin on kokeiltu. Rairuohot istutetaan yhdessä vanhoihin kahvikuppeihin.
Juttu on julkaistu Kodin Kuvalehdessä 7/2015 ja jutun kirjoitti Jonna Kivilahti
interior-trullien-talossa-photo-krista-keltanen-01interior-trullien-talossa-photo-krista-keltanen-02interior-trullien-talossa-photo-krista-keltanen-03interior-trullien-talossa-photo-krista-keltanen-04interior-trullien-talossa-photo-krista-keltanen-05interior-trullien-talossa-photo-krista-keltanen-06interior-trullien-talossa-photo-krista-keltanen-07interior-trullien-talossa-photo-krista-keltanen-08interior-trullien-talossa-photo-krista-keltanen-09interior-trullien-talossa-photo-krista-keltanen-10interior-trullien-talossa-photo-krista-keltanen-11interior-trullien-talossa-photo-krista-keltanen-12interior-trullien-talossa-photo-krista-keltanen-13interior-trullien-talossa-photo-krista-keltanen-14interior-trullien-talossa-photo-krista-keltanen-15interior-trullien-talossa-photo-krista-keltanen-16interior-trullien-talossa-photo-krista-keltanen-17ainterior-trullien-talossa-photo-krista-keltanen-18interior-trullien-talossa-photo-krista-keltanen-19