Krista Keltanen Blog » photography

BOOK…HAPPY HOMES HIDEAWAYS

Kirjan kustantajamme Dream Cozy oli valinnut huikean tilan kirjamme julkkareihin. Upean Proloque shopin, jossa en ollut vielä ehtinyt käymäänkään. Tänään tupa oli täynnä ja sydämellinen kiitos teille kaikille, jotka ehditte kiireiltänne piipahtamaan!

Kirja arvonnan voitti Hymy (laitatko mulle sun osoitteesi sähköpostiini)04-happy-homes-hideaways-photos-krista-keltanen-0104-happy-homes-hideaways-photos-krista-keltanen-0204-happy-homes-hideaways-photos-krista-keltanen-0304-happy-homes-hideaways-photos-krista-keltanen-0404-happy-homes-hideaways-photos-krista-keltanen-0504-happy-homes-hideaways-photos-krista-keltanen-06
Kiitos Violalle Jonnan ja minun yhteiskuvasta, sekä Ulla-Maijalle kuvasta tästä ylempää, jossa kuvassa mukana kirjan ulkoasusta vastanneet Ylva Lucander sekä Päivi Häikiö Agency Leroysta.