Krista Keltanen Blog » photography

INTERIOR…VILLA BETONI

Contemporary Houses on nimeltään sisustuskirja, joka muutti naantalilaisten Annen ja Kain elämän. Sisustuslehtien ja -kirjojen suurkuluttajaksi itseään tituleeraavan Annen uusi hankinta imaisi mukaansa niin, että hän selasi teosta iltakausia. -Ihastuimme Kain kanssa kirjassa esiteltyyn betoniseen, linjakkaaseen taloon, ja haave omasta betonikodista syntyi, Anne kertoo. Jutun Gloria Koti 2/2017 lehteen kirjoitti Jonna Kivilahti.betonitalo-photo-krista-keltanen-01betonitalo-photo-krista-keltanen-02betonitalo-photo-krista-keltanen-03abetonitalo-photo-krista-keltanen-04betonitalo-photo-krista-keltanen-05betonitalo-photo-krista-keltanen-06betonitalo-photo-krista-keltanen-07betonitalo-photo-krista-keltanen-08betonitalo-photo-krista-keltanen-09betonitalo-photo-krista-keltanen-10betonitalo-photo-krista-keltanen-11betonitalo-photo-krista-keltanen-12betonitalo-photo-krista-keltanen-13betonitalo-photo-krista-keltanen-14