Krista Keltanen Blog » photography

WORKSHOP…TUNNELMIA EILISELTÄ KURSSILTA

Puheen sorinaa, naurua, keskittymistä, innostumista, rento fiilis ja rauha ….ovat tunnelmat, jotka jäivät päällimmäisenä mieleen meidän workshoppiin osallistujista. Viiden tehtävän läpi kuljetettiin päivä Jonnan kanssa auringonnoususta auringonlaskuun kunnes valo ei enää kajastanut Nougat Showroomin ikkunoista sisään.
01-workshop-kivilahtikeltanen-valokuvauskurssi-0101-workshop-kivilahtikeltanen-valokuvauskurssi-0201-workshop-kivilahtikeltanen-valokuvauskurssi-0301-workshop-kivilahtikeltanen-valokuvauskurssi-0401-workshop-kivilahtikeltanen-valokuvauskurssi-0501-workshop-kivilahtikeltanen-valokuvauskurssi-0601-workshop-kivilahtikeltanen-valokuvauskurssi-0701-workshop-kivilahtikeltanen-valokuvauskurssi-0801-workshop-kivilahtikeltanen-valokuvauskurssi-0901-workshop-kivilahtikeltanen-valokuvauskurssi-1001-workshop-kivilahtikeltanen-valokuvauskurssi-1101-workshop-kivilahtikeltanen-valokuvauskurssi-1201-workshop-kivilahtikeltanen-valokuvauskurssi-1301-workshop-kivilahtikeltanen-valokuvauskurssi-14a01-workshop-kivilahtikeltanen-valokuvauskurssi-1501-workshop-kivilahtikeltanen-valokuvauskurssi-1601-workshop-kivilahtikeltanen-valokuvauskurssi-17
Nöyrät kiitokset teille kaikille ihanille workshoppilaisille, kun saimme viettää yhden upean päivän kanssanne <3

Myös uuden workshopin suunnittelut ovat jo hyvässä vauhdissa ja se tulee olemaan hyvin erilainen kun kaksi edellistä workshoppia (paljastan sen verran, et mukaan tulee ihmiskuvausta, eläimiä ja paikkana tunnelmallinen  Tiirinkosken tila Hämeenlinnssa =). Kurssin ohjelmaa juuri työstetään Jonnan kanssa ja siitä tulee pian lisää infoa tänne sekä muihin some kanaviimme.