Krista Keltanen Blog » photography

INTERIOR…TÄÄLLÄ ASUU COSMO GIRL

Miksi palkkasit sisustussuunnittelijan?

Stina: Vaikka olen kiinnostunut sisustamisesta, halusin konsultoida ammattilaista. Sisustussuunnittelijalla on enemmän kokemusta koko prosessista ja hän näkee asioita, joita ei itse ikinä oivaltaisi. Halusin viimeistellyn kokonaisuuden ja toimivia ratkaisuja.

Laura: Ammattilainen näkee toiselle hyvin henkilökohtaisen tilan eri perspektiivistä. Tehtäväni on aistia ja ennakoida mitä asiakas haluaa, vaikka hän ei osaisi sitä itse kertoa. Se on vähän kuin rivien välistä lukemista.

Mikä lopputuloksessa yllätti?

Stina: Kalusteiden ja yksityiskohtien määrä yllätti, kun ehdoton tahtotila oli saada paljasta pintaa sekä yksinkertaisia, selkeitä linjoja. On hämmentävää, että kokonaisuus raikastuu kun tilaan tuodaan lisää asioita. Minulle ei myöskään olisi ikinä tullut mieleen läjäyttää kahden julisteen viereen jumalattoman kokoista valaisinta. Tai hankkia kultaista torakkaa koriste-esineeksi. Enkä olisi ikinä uskonut, että alle 50 neliön asunnossani on kymmenen tuolia!

Laura: Tämä on varmaan valkoisin asunto, jonka olen koskaan suunnitellut. Yllätyin itsekin, kuinka levollinen ja kotoisa tunnelmasta tuli.

Juttu Cosmopolitan lehden päätoimittaja Stina Mäntyniemen kodista on luettavissa Deko 12/2916 lehdestä,ja jutun kirjoitti sisustussuunnittelija Laura Seppänen.12-deko-home-photo-krista-keltanen-0112-deko-home-photo-krista-keltanen-0212-deko-home-photo-krista-keltanen-0312-deko-home-photo-krista-keltanen-0412-deko-home-photo-krista-keltanen-0512-deko-home-photo-krista-keltanen-0612-deko-home-photo-krista-keltanen-0712-deko-home-photo-krista-keltanen-0812-deko-home-photo-krista-keltanen-0912-deko-home-photo-krista-keltanen-1012-deko-home-photo-krista-keltanen-1112-deko-home-photo-krista-keltanen-1212-deko-home-photo-krista-keltanen-1312-deko-home-photo-krista-keltanen-1412-deko-home-photo-krista-keltanen-15