Krista Keltanen Blog » photography

INTERIOR…KALLION KUKKULOILLA

Helsinkiläispari Outi ja Jari etsivät ensimmäistä omaa kotiaan kauan. Kun muutama hyvä asunto ehtii mennä ohi, he oppivat, että nopeaus on valttia. Nykyisestä kodistaan he tekivät tarjouksen miltei siltä seisomalta, kun kävelivät sisään asuntoon.

Miten suunnittelitte remontin?
Otimme heti yhteyttää työkaverini vaimoon, sisustussuunnittelija Anne-Marie Reinikkaan. Hän on suunnitellut muutaman ystävämme kodit. Ammattilaisen käyttäminen oli viisain remonttipäätöksemme, lopputuloksesta tuli kerralla onnistunut.
Anne-Marie ideoi muutoksia, joita emme itse olisi ikinä hoksanneet: keittiön seinää siirrettiin tilavan makuhuoneen puolelle ja mukuuhuoneen oviaukkoa suurennettiin. -jutun Glorian Koti 10/2016 lehteen kirjoitti Jonna Kivilahti.
12-gloriankoti-homedecoration-photo-krista-keltanen-0112-gloriankoti-homedecoration-photo-krista-keltanen-0212-gloriankoti-homedecoration-photo-krista-keltanen-0312-gloriankoti-homedecoration-photo-krista-keltanen-0412-gloriankoti-homedecoration-photo-krista-keltanen-0512-gloriankoti-homedecoration-photo-krista-keltanen-0612-gloriankoti-homedecoration-photo-krista-keltanen-0712-gloriankoti-homedecoration-photo-krista-keltanen-0812-gloriankoti-homedecoration-photo-krista-keltanen-0912-gloriankoti-homedecoration-photo-krista-keltanen-1012-gloriankoti-homedecoration-photo-krista-keltanen-1112-gloriankoti-homedecoration-photo-krista-keltanen-1212-gloriankoti-homedecoration-photo-krista-keltanen-1312-gloriankoti-homedecoration-photo-krista-keltanen-1412-gloriankoti-homedecoration-photo-krista-keltanen-1512-gloriankoti-homedecoration-photo-krista-keltanen-1612-gloriankoti-homedecoration-photo-krista-keltanen-1712-gloriankoti-homedecoration-photo-krista-keltanen-1812-gloriankoti-homedecoration-photo-krista-keltanen-1912-gloriankoti-homedecoration-photo-krista-keltanen-2012-gloriankoti-homedecoration-photo-krista-keltanen-2112-gloriankoti-homedecoration-photo-krista-keltanen-2212-gloriankoti-homedecoration-photo-krista-keltanen-23