Krista Keltanen Blog » photography

CHRISTMAS HOME…PIKKUTONTTUJEN KANSSA

Olemme aina askarrelleet lasten kanssa joulukortteja, mutta nyt päätimme antaa joulukortteihin varatun summan hyväntekeväisyyteen, Projekt Liv-yhdistykselle. Se on pitkäaikaissairaiden lasten hyväksi perustettu yhdistys, jonka perustaja Nina Brännkärr-Friberg asuu tässä samassa kaupunginosassa parin korttelin päässä. Joulun aikaan muiden muistaminen ja pienet hyvät työt tuovat hyvän mielen itsellekin. Sen Eija tietää. Jutun Kaikkien aikojen joulu lehteen 2015 kirjoitti Jonna Kivilahti.
12-joulu-koti-christmas-home-photo-krista-keltanen-0112-joulu-koti-christmas-home-photo-krista-keltanen-0212-joulu-koti-christmas-home-photo-krista-keltanen-0312-joulu-koti-christmas-home-photo-krista-keltanen-0412-joulu-koti-christmas-home-photo-krista-keltanen-0512-joulu-koti-christmas-home-photo-krista-keltanen-0612-joulu-koti-christmas-home-photo-krista-keltanen-0712-joulu-koti-christmas-home-photo-krista-keltanen-0812-joulu-koti-christmas-home-photo-krista-keltanen-0912-joulu-koti-christmas-home-photo-krista-keltanen-1012-joulu-koti-christmas-home-photo-krista-keltanen-1112-joulu-koti-christmas-home-photo-krista-keltanen-1212-joulu-koti-christmas-home-photo-krista-keltanen-1312-joulu-koti-christmas-home-photo-krista-keltanen-1412-joulu-koti-christmas-home-photo-krista-keltanen-1512-joulu-koti-christmas-home-photo-krista-keltanen-16

  • Minna - Ihana, kodikas koti!

  • piia kukkola - Niin tunnelmallinen koti.

  • eija - Uskomatonta, että tuosta on jo 2 vuotta :) Toivotan kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi uudelle vuodelle 2017 <3 Terveisiä pohjoisesta <3

Your email is never published or shared.