Krista Keltanen Blog » photography

CHRISTMAS HOME…ONNEA KUUSEN ALLA

Olen kotoisin Rukalta, aivan sieltä lumisen Suomen sydämestä ja kaipaan lunta jouluumme. Vietämme aaton useimmiten kotona, mutta mustan joulun sattuessa saatamme jo joulupäivänä hypätä rattiin ja ajaa kohti lunta ja isovanhempia, Johanna kertoo. Jutun Kaikkien aikojen joulu lehteen kirjoitti Jonna Kivilahti.
12-christmas-home-photo-krista-keltanen-0112-christmas-home-photo-krista-keltanen-0212-christmas-home-photo-krista-keltanen-0312-christmas-home-photo-krista-keltanen-0412-christmas-home-photo-krista-keltanen-05a12-christmas-home-photo-krista-keltanen-0612-christmas-home-photo-krista-keltanen-0712-christmas-home-photo-krista-keltanen-0812-christmas-home-photo-krista-keltanen-0912-christmas-home-photo-krista-keltanen-1012-christmas-home-photo-krista-keltanen-1112-christmas-home-photo-krista-keltanen-1212-christmas-home-photo-krista-keltanen-1312-christmas-home-photo-krista-keltanen-1412-christmas-home-photo-krista-keltanen-15

  • piia kukkola - Tyylikäs vaaleiden koristeiden täyttämä koti niin sisältä kuin ulkoakin.

  • whitney - Hello there? May I ask where the white and think black striped rug is from? Thank you kindly for your time!

Your email is never published or shared.