Krista Keltanen Blog » photography

WORKSHOP…STAILAUS JA VALOKUVAUS 21.1.2017

kivilahtikeltanenworkshop2kivilahtikeltanen-workshop-01kivilahtikeltanen-workshop-02kivilahtikeltanen-workshop-03kivilahtikeltanen-workshop-04Yllä muutamia kuvia 15.10.2016 workshopista.

STAILAUS, KUVANRAKENTAMINEN, VALOKUVAAMINEN

#KivilahtiKeltanen Workshop koostuu päivän aikana toteutettavista tehtävistä, kuvattavien set upien valmistelusta, kuvien ja miljöön rakentamisesta, stailaamisesta, valaisemisesta ja kuvaamisesta. Osa tehtävistä toteutetaan yksin, osa ryhmissä. Jokaisessa tehtävässä huomioidaan valon kulku kuva-alalla. Päivän aikana opitaan miten aukkoa ja suljinaikaa käytetään kuvauksessa. Palautteen saaminen ja tehtävän läpikäyminen kuuluu jokaiseen tehtävänantoon ja kurssi on kaikille avoin (oletko sitten vasta-alkaja tai jo alalla, mutta ideoita tai inspiraatiota omaan työhösi kaipaamassa).

Lauantaina 21.01.2017 klo 9-18 Nougat Showroomilla, Vanha Talvitie 11 A, 4 krs. Helsinki (alla kuvia kurssin paikasta)
mg7a0481mg7a0540
Ota mukaan KAMERA, OBJEKTIIVIISI ja kamerajalusta (tai halutessasi voit kuvata myös puhelimen kameralla esimerkiksi instagram-käyttöön).

Kurssi on loppuunmyyty.

Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse krista(at)kristakeltanen.com 09.01.2017 mennessä.

Kerro meilissä
: nimesi
/puhelinnumerosi
/osoitteesi/ruokarajoitteesi. Ilmoittautumisen yhteydessä lähetämme 100 e varausmaksun, jonka maksamalla vahvistat paikkasi kurssille.

Odotamme jo innolla teidän tapaamista!

Alla vielä palautetta workshoppilaisilta:

“Sylintäydeltä kiitoksia sinulle ja Jonnalle sekä Sannalle!
Päivä oli täydellinen! Paljon jäi pureskeltavaa, harjoiteltavaa ja ideoita muhimaan mieleen. Workshop oli todella inspiroiva ja antoisa. Oli ihana tutustua teihin ja nähdä työskentelyänne! Olette taitavia naisia! <3” -Riina

“Hei ihanat Krista ja Jonna! <3 Suuren suuri kiitos teille mielettömästä päivästä, oli niin ihanaa, antoisaa ja opettavaista! Opin paljon uutta mm. valosta, rajauksista, fokusoinnista ja siitä miten tuoda eloa kuvaan. Oli huippua miten olitte saaneet päivään mahtumaan niin paljon erilaisia tehtäviä. Workshopissa oli myös niin lämmin henki, ruoka oli ihanaa ja miljöö kaunis.” -Anna

“Ihana päivä, mahtavia ihmisiä ja paljon uutta tietoa!”-Sanna