Krista Keltanen Blog » photography

KIRJA…HYVÄN MIELEN TAIDOT KIRJAN ARVONTA

Selaan korttipakkaa, jossa jokaisessa kortissa lukee eri lauseita, jotka vahvistavat positiivisuutta sisällä:

”Päästän irti ajatusmalleista, jotka hankaloittavat elämääni”
”Sallin asioiden tapahtua yllättävilläkin tavoilla”
”Luon mielessäni unelmani todeksi”
”Teen asioita, jotka tuovat minulle iloa ja voimaa”
”Uskallan paljastaa haavoittuvuuteni”
”Teen hyvää itselleni ja muille”

Näitä kortteja on kaikenkaikkiaan 53 ja Maaretta Tukiaisen kirjoittama Hyvän mielen taidot kirja auttaa huomaamaan, millaisia taitoja meillä jo on ja mitä haluaisimme itsessämme kenties kehittää.

Maaretta on ihmisenä inspiraation lähde, hänen positiivisuus tarttuu ja se tapa miten hän osaa huomioida muut yllättää. Ja eilen todella yllätyttiin Hyvän mielen taidot kirjan julkkareissa, kun Maaretta alkoi kiittää ihmisiä ja pyysi tulemaan lavalle, niin me sitten olimme yhtäkkiä kaikki kirjan julkkareissa olleet noin 50-60 ihmistä lavalla, jolloin kaikki olivat yhtä tärkeät ja tuli tunne, ihan kun mekin olisimme kirjoittaneet tämän kirjan ja saaneet jotain upeaa aikaiseksi.

Kommenttikenttään jättämällä viestin osallistut kirjan ja korttien arvontaan =))) Arvonta loppuu 31.1.2016 (ARVONTA ON PÄÄTTYNYT)

SYDÄMELLINEN KIITOS KAIKILLE ARVONTAAN OSALLISTUNEILLE! <3 ARPAONNI SUOSII HELI VIRSUSTA. ONNEA HELI!

01-2016-hyvan-mielen-taidot-maaretta-tukiainen-photo-krista-keltanen-0101-2016-hyvan-mielen-taidot-maaretta-tukiainen-photo-krista-keltanen-0201-2016-hyvan-mielen-taidot-maaretta-tukiainen-photo-krista-keltanen-0301-2016-hyvan-mielen-taidot-maaretta-tukiainen-photo-krista-keltanen-0401-2016-hyvan-mielen-taidot-maaretta-tukiainen-photo-krista-keltanen-0501-2016-hyvan-mielen-taidot-maaretta-tukiainen-photo-krista-keltanen-0701-2016-hyvan-mielen-taidot-maaretta-tukiainen-photo-krista-keltanen-06Kirjan ja kortit kustansi PS-kustannus. Somessa saa hyvää mieltä jakaa #hyvänmielenminuutti