Krista Keltanen Blog » photography

INTERIOR…TUNTURIN KUPEESSA

Kuuran valkaisema, ikivanhoista keloista rakennettu hirsitalo erottuu kylän laitamilla. Lapin mökki on ahkerassa käytössä ympäri vuoden. Talvikaudella aikuiset voivat pujahtaa hiihtoladulle mökin nurkalta, tai koko perhe voi viettää päivän läheisissä laskettelurinteissä. Jos pakkanen paukkuu tai ulkona käy kova viima, aika kuluu mukavasti myös sisällä shaaliin kääriytyneenä, takkatulesta nauttien. -kirjoittaa Marja Huhtaniemi Kotivinkki 3/2013 lehdessä.12_cottage_Finland_photo_krista_keltanen_0112_cottage_Finland_photo_krista_keltanen_0212_cottage_Finland_photo_krista_keltanen_0312_cottage_Finland_photo_krista_keltanen_0412_cottage_Finland_photo_krista_keltanen_0512_cottage_Finland_photo_krista_keltanen_0612_cottage_Finland_photo_krista_keltanen_0712_cottage_Finland_photo_krista_keltanen_0812_cottage_Finland_photo_krista_keltanen_0912_cottage_Finland_photo_krista_keltanen_1012_cottage_Finland_photo_krista_keltanen_1112_cottage_Finland_photo_krista_keltanen_1212_cottage_Finland_photo_krista_keltanen_1312_cottage_Finland_photo_krista_keltanen_1412_cottage_Finland_photo_krista_keltanen_15

  • Hannele/Täyttä Elämää - Niin upea! Rentouttavaa tapaninpäivää sulle Krista ♥

  • Sanna - Mikä tunnelmallinen piilopirtti! ;) kaunista! Ihanat pellavalakanat ja poronsarvi kruunu katossa! :) takuu varmaa kristan tyyliä! Huikear kuvat! Huh! :)

Your email is never published or shared.