Krista Keltanen Blog » photography

BOOK…MEKKOTEHDAS AIKUISILLE KIRJAN ARVONTA

ISO KIITOS KAIKILLE ARVONTAAN OSALLISTUNEILLE! OLETTE IHANIA! MEKKOTEHDAS AIKUISILLE KIRJAN VOITTI MANSIKKI. ONNEA!

Mekkotehdas-blogin Kirsi ja Sunna, kaksikko, joka ei voi elää ilman mekkoja, omeplukoneitaan ja kangaspinojaan. Onneksi! Koska muuten meillä ei olisi tätä uutta ihanaa mekkokirjaa – Mekkotehdas aikuisille, jossa mekkojen lisäksi myös kesäisiä reseptejä Teresa Välimäeltä.

Viime keväänä aloitimme kirjan kuvaukset ja viime viikolla se tuli kauppohin. Kirjan julkkarit pidettiin Kirsin kauniissa kodissa ja tälläkertaa jätin kamerani Kirsin olohuoneen takan reunalle kun oli paljon parempaa tekemistä kun sai halata vieraita ja jutustella heidän kanssa. Onneksi ihania kuvia julkkareista taltioivat niin Sunna, Nova kuin Niina ja muistot tuli otettu talteen.

Ihan ensimmäisen mekonkin olen jo kirjasta ommellut (Inger mekko) ja se valmistui Liberty of London (Mitsi Blue-kankaasta), minkä ostin Karuselli nettikaupasta….ja, ja…

tästä myös lähtee kirjan arvonta nyt käyntiin ja se loppuu ma 27.4 klo 18! Jätä kommentti niin olet arvonnassa mukana <3...Kirjassa meidän kolmen nimmarit sekä mukaan tulee pieni ylläri (alla muutama kuva Kirsista ja Sunnasta touhuamassa -behind the scenes, kuvia julkkareista sekä kirjasta)04-2015-mekkotehdas-aikuisille-kirja-book-mekko-dresses-photo-krista-keltanen-0104-2015-mekkotehdas-aikuisille-kirja-book-mekko-dresses-photo-krista-keltanen-0204-2015-mekkotehdas-aikuisille-kirja-book-mekko-dresses-photo-krista-keltanen-0304-2015-mekkotehdas-aikuisille-kirja-book-mekko-teresa-valimaki-dresses-photo-krista-keltanen-1504-2015-mekkotehdas-aikuisille-kirja-book-mekko-dresses-photo-krista-keltanen-0404-2015-mekkotehdas-aikuisille-kirja-book-mekko-dresses-photo-krista-keltanen-0504-2015-mekkotehdas-aikuisille-kirja-book-mekko-dresses-photo-krista-keltanen-0604-2015-mekkotehdas-aikuisille-kirja-book-mekko-dresses-photo-krista-keltanen-0704-2015-mekkotehdas-aikuisille-kirja-book-mekko-dresses-photo-krista-keltanen-0804-2015-mekkotehdas-aikuisille-kirja-book-mekko-dresses-photo-krista-keltanen-0904-2015-mekkotehdas-aikuisille-kirja-book-mekko-dresses-photo-krista-keltanen-1104-2015-mekkotehdas-aikuisille-kirja-book-mekko-dresses-photo-krista-keltanen-1204-2015-mekkotehdas-aikuisille-kirja-book-mekko-dresses-photo-krista-keltanen-1304-2015-mekkotehdas-aikuisille-kirja-book-mekko-dresses-photo-krista-keltanen-1404-2015-mekkotehdas-aikuisille-kirja-book-mekko-dresses-photo-krista-keltanen-10Kirjan mekkomallit, kaavat ja tekstit – Kirsi Etula ja Sunna Valkeapää-Ikola / kirjan valokuvat Krista Keltanen/ kirjan kustantaja WSOY / kirjan graafinen suunnittelu ja taitto Päivi Häikiö ja Ylva Lucander, Agency Leroy