Krista Keltanen Blog » photography

INTERIOR…PUUTA, VALKOISTA JA KIRKKAITA VÄREJÄ

Liliaanin ja Eskon kotona leikkisyys ei jää vain lastehuoneisiin piiloon vaan pieniä hauskoja juttuja löytyy ympäri taloa…pilvityyny sohvalla, tai värikäs lampunjohto keittiön katossa. Eskon tekemä raakalautaseinä makuuhuoneessa oli suuri WOW elämys kun sen ensimmäisen kerran näin.11-interior-avotakka-liliaan-ristolainen-koti-decor-finalnd-scandinavia-photo-krista-keltanen-0111-interior-avotakka-liliaan-ristolainen-koti-decor-finalnd-scandinavia-photo-krista-keltanen-0211-interior-avotakka-liliaan-ristolainen-koti-decor-finalnd-scandinavia-photo-krista-keltanen-0311-interior-avotakka-liliaan-ristolainen-koti-decor-finalnd-scandinavia-photo-krista-keltanen-0411-interior-avotakka-liliaan-ristolainen-koti-decor-finalnd-scandinavia-photo-krista-keltanen-0511-interior-avotakka-liliaan-ristolainen-koti-decor-finalnd-scandinavia-photo-krista-keltanen-0611-interior-avotakka-liliaan-ristolainen-koti-decor-finalnd-scandinavia-photo-krista-keltanen-07Sohvapöydällä sisustustoimittaja Susanna Vennon ja valokuvaaja Riikka Kantinkosken ihana OK – omin käsin kirja.11-interior-avotakka-liliaan-ristolainen-koti-decor-finalnd-scandinavia-photo-krista-keltanen-0811-interior-avotakka-liliaan-ristolainen-koti-decor-finalnd-scandinavia-photo-krista-keltanen-0911-interior-avotakka-liliaan-ristolainen-koti-decor-finalnd-scandinavia-photo-krista-keltanen-1011-interior-avotakka-liliaan-ristolainen-koti-decor-finalnd-scandinavia-photo-krista-keltanen-11Kodista oli juttu Avotakassa 9/2014 ja jutun lehteen kirjoitti Jonna Kivilahti