Krista Keltanen Blog » photography

INTERIOR…OUR LOVELY CHAOS

Vianne ja Anouk (yhdestä lempileffastani – Pieni Suklaapuoti) pakkaavat tavaransa ja lähtevät liikkeelle kun pohjoistuuli kutsuu, kohti uusia seikkailuja. Syystuulet ovat saaneet meidätkin pakkaamaan. Tosin, toisella tavalla. Tyhjennettiin ruokahuone ja siirrettiin kalusteet olohuoneeseen ja keittiöön. Näyttää, et kaaos on tullut jäädäkseen, kun Janne kävi vuokraamassa lattiahiomakoneen yhden huoneen lattiaa varten niin sillä myös hiottiin toinenkin lattia. Ja tavaroitten siirtely hiomapölyn alta on sen jälkeen vaan kiihtynyt. Talosta kuskattu tarpeetonta tavaraa kellariin ja eilen tyhjensin 1/3 kellarista roskikseen, uffiin ja kierrätys-keskukseen. Projekti, josta olen puhunut jo pitkään, mutta en laittanut tikkuakaan sen eteen. Sen takia tästä kaaoksesta osaa nauttia kun on onnistumisia, josta tulee hyvä mieli ja se kruunataan tietty takkatulella ja teellä.10-kotona-photo-krista-keltanen-0110-kotona-photo-krista-keltanen-0210-kotona-photo-krista-keltanen-0310-kotona-photo-krista-keltanen-0410-kotona-photo-krista-keltanen-0510-kotona-photo-krista-keltanen-06