Krista Keltanen Blog » photography

INTERIOR…OUR LOVELY CHAOS

Vianne ja Anouk (yhdestä lempileffastani – Pieni Suklaapuoti) pakkaavat tavaransa ja lähtevät liikkeelle kun pohjoistuuli kutsuu, kohti uusia seikkailuja. Syystuulet ovat saaneet meidätkin pakkaamaan. Tosin, toisella tavalla. Tyhjennettiin ruokahuone ja siirrettiin kalusteet olohuoneeseen ja keittiöön. Näyttää, et kaaos on tullut jäädäkseen, kun Janne kävi vuokraamassa lattiahiomakoneen yhden huoneen lattiaa varten niin sillä myös hiottiin toinenkin lattia. Ja tavaroitten siirtely hiomapölyn alta on sen jälkeen vaan kiihtynyt. Talosta kuskattu tarpeetonta tavaraa kellariin ja eilen tyhjensin 1/3 kellarista roskikseen, uffiin ja kierrätys-keskukseen. Projekti, josta olen puhunut jo pitkään, mutta en laittanut tikkuakaan sen eteen. Sen takia tästä kaaoksesta osaa nauttia kun on onnistumisia, josta tulee hyvä mieli ja se kruunataan tietty takkatulella ja teellä.10-kotona-photo-krista-keltanen-0110-kotona-photo-krista-keltanen-0210-kotona-photo-krista-keltanen-0310-kotona-photo-krista-keltanen-0410-kotona-photo-krista-keltanen-0510-kotona-photo-krista-keltanen-06

  • rosamaria - Kaunis kuvasarja. Pidän kovasti kuvistasi, niinkuin yleensäkin kuvissasi, näissäkin on ihana valo. Pieni suklaapuoti on myös minun suosikkielokuviani. Ehkä tuon takan ja teen kanssa sopisi kyseisen elokuvan teemaan liittyen pala chilillä maustettua suklaata :)

  • Taina K/Mansikkatilan mailla - Ihanat kuvat Krista!<3 Varsinkin viimeinen on erityisesti mieleeni.:) Syksyllä on mukavaa, kun kaikki ihmiset on energiaa pullollaan, ja kesän jälkeen jaksaa kaikenlaisia projekteja toteuttaa, kuten varastoiden siivous ja kaikenlainen tavaroiden karsinta…:)

  • Sharon - Hi Krista, your photos tell a lovely story. I especially love the colours of Autumn, so quiet and gentle. Sharon

  • tuikku - Sinä se saat kaaoksenkin nayttämään kauniilta. Ullakkoinspiraatiota odottelen minäkin. Tästä sinun postauksestasi sain uutta virtaa! Kiitos!

  • Henriikka - Ihanat kuvat täynnä syystunnelmaa. Ulkona koleaa ja värikästä. Sisällä kotona taas lämmintä ja pieniä projekteja. Kaunista syksyä teille :)

  • Krista - Kiitos tytöt <3

Your email is never published or shared.