Krista Keltanen Blog » photography

BOOK…KIRJAUUTISIA

Kesälle voi pakkasyön jälkeen sanoa nyt hyvästit (tuli haettu aamulla kellarista lapaset ja pipot lapsille). Raikkaat ja värikkäät syyskelit tekee tuloa ja, hiljaa kuiskaan, et saatiin myös hiukan syksyä mukaan MEKKOTEHDAS AIKUISILLE kirjaan (tulossa kauppoihin keväällä 2015), mitä olemme Sunnan ja Kirsin kanssa koko viime kesän kuvanneet…kesälomat ovat menneet kirjan touhussa ja meidän perheetkin vedetty mukaan mekkokuvaus kulisseihin. Ilouutisia kuultiin Koreastakin, jossa edellinen Mekkotehdas kirja on tullut markkinoille ja alla kuvissa Sunnan pikkuinen kesällä yhden kirjakuvaussession päätyttyä.10-mekkotehdas-orelma-niittykukka-mekko-photo-krista-keltanen-0110-mekkotehdas-korea-photo-krista-keltanen-0410-mekkotehdas-orelma-niittykukka-mekko-photo-krista-keltanen-0210-mekkotehdas-orelma-niittykukka-mekko-photo-krista-keltanen-03Kuvat kuvattu filmikameralla Fujifilm Pro 400H filmille.