Krista Keltanen Blog » photography

INTERIOR…YKSIÖ IDYLLISESSÄ PUU-VALLILASSA

Täällä asuu kolme murusta. Sanna, Pete ja suloinen Alma (Alma oli vielä kuvausten aikana masussa). Sannan tyyli pieniä yksityiskohtia myöten on ihailtava. Pöydäkattaus kutsuu rentoutumaan pitkäksikin aikaa ja omatekemät herkut kruunaa kokonaisuuden. Pienestä yksiöstä on saatu niin kodikas, yhdistämällä matkoilta ostettuja muistoja, vanhoja huonekaluja ja nerokkuutta (kuten nämä heinäseipäät verhotankona). Esteetikko tämä Sanna kyllä on.09-interior-hmoe-decor-photo-krista-keltanen-0109-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-0209-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-0309-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-0409-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-0509-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-0609-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-0709-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-0809-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-0909-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-1009-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-1109-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-1209-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-1309-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-14Kodista oli juttu Koti&Keittiö 8/2014 lehdessä ja jutun lehteen kirjoitti Jonna Kivilahti.