Krista Keltanen Blog » photography

INTERIOR…VÄRIPILKKUJA VALOISASSA LAPSIPERHEEN KODISSA

Eevan kirkkaan valkoinen koti muuttaa alakuloisenkin iloisemmalle päälle. Moderni ja pelkistetty tila, jossa väripilkut loistaa ja lapset nauraa.09-lapsiperhe-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-0109-lapsiperhe-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-0209-lapsiperhe-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-0309-lapsiperhe-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-0409-lapsiperhe-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-0509-lapsiperhe-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-0609-lapsiperhe-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-0709-lapsiperhe-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-0809-lapsiperhe-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-0909-lapsiperhe-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-1009-lapsiperhe-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-1109-lapsiperhe-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-13Kodista oli juttu Kodin Kuvalehdessä ja lehteen jutun kirjoitti Jonna Kivilahti.

  • Leena - Raikkaita yksityiskohtia. Muistatko mikä numero tarkalleen? Vois käydä lukemas kirjastossa…

  • Krista - Hei Leena, Pahoittelen, mutta en tiedä (veikkaan kevättä 2014). Meille ei tule lehtijuttujen ilmestymisajankohdista tietoa, jos sattumoisen kauppareissulta löydän lehden niin nappaan mukaan, mut tämä kotijutun lehti on mennyt minulta ohi.

  • Taina K/Mansikkatilan mailla - Pirteät värit ja sun upeat kuvat.:) Kaunis ja viihtyisä koti.:)

  • Terhi - Ihania kuvia ja kaunis koti!!! Hyviä ideoita mm. lastenhuoneessa. Tykkäsin esim pyöristä Ikean lack-pöydän jalkoihin kiinnitettynä. Hyvää viikonloppua!

  • Krista - Kiitos Taina ja Terhi <3

Your email is never published or shared.