Krista Keltanen Blog » photography

INTERIOR…UNELMASTA KODIKSI

Uskon, että jokaisella, joka haaveilee talon rakentamisesta on valmiina ideakansio. Niin myös Karoliinalla. Hän myös kertoi, että parhaita löytöjä ovat olleet ulkomainoksien kirjaimet, mitä hänen miehensä löysi erään yrityksen takapihalta.09-blackandwhite-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-0109-blackandwhite-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-0209-blackandwhite-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-0309-blackandwhite-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-0409-blackandwhite-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-0509-blackandwhite-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-0609-blackandwhite-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-0709-blackandwhite-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-0809-blackandwhite-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-0909-blackandwhite-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-1009-blackandwhite-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-1109-blackandwhite-interior-home-decor-photo-krista-keltanen-12Kodista oli juttu Suuri Keittiö&Kylpy 1/2014 lehdessä. Jutun lehteen kirjoitti Jonna Kivilahti.