Krista Keltanen Blog » photography

INTERIOR…MUTKUNMÄKI

Taloilla tai tiloilla on nimiä miten kukakin kutsuu omansa. Se miten Maaritin ja Jukan talo sai nimensä on hauska…lainaankin tähän pätkän Jonnan tekstiä Kotivinkistä: -Kun olin pieni, halusin isompien leikkeihin mukaan ja hoin isälleni: “mut kun mäkin haluan…” Tästä sain numen Mutkunmäki, sanoi Maarit.09-interior-mutkunmaki-decor-country-style-photo-krista-keltanen-0109-interior-mutkunmaki-decor-country-style-photo-krista-keltanen-0209-interior-mutkunmaki-decor-country-style-photo-krista-keltanen-0309-interior-mutkunmaki-decor-country-style-photo-krista-keltanen-0409-interior-mutkunmaki-decor-country-style-photo-krista-keltanen-0509-interior-mutkunmaki-decor-country-style-photo-krista-keltanen-0609-interior-mutkunmaki-decor-country-style-photo-krista-keltanen-0709-interior-mutkunmaki-decor-country-style-photo-krista-keltanen-0809-interior-mutkunmaki-decor-country-style-photo-krista-keltanen-0909-interior-mutkunmaki-decor-country-style-photo-krista-keltanen-10Maaritin ja Jukan Mutkunmäki talosta juttu Kotivinkissä nr 5/2013 ja jutun kirjoitti Jonna Kivilahti.

  • Paula - Hauska tarina! Sitten meidän koti voisi olla “Vanha Mattokauppa”
    http://goldencupole.blogspot.fi

  • johanna - Kun katson kuviasi, haluan itkeä. Teet kuvillasi ihmeitä! Aina sisustuslehdistä näen heti ensivilkaisulla, mitkä kohteet olet kuvannut. Niissä kuvissa sitten viivyskelen ja nautin!

  • Krista - Hih Paula, Sehän olisi hienoa! ja Johannalle sydän!

  • Puu tuo kodikkuutta | Koti ja Sisustus - […] Vanha puinen kaappi tuo säilytystilan lisäksi tilaan kodikasta maalaisromantiikkaa. Kaiken kaikiaan tämä koti on loistava esimerkki sisustuksesta, joka jatkuu läpi tilojen. Tarkemmin aiheeseen voit tutustua Kristan blogissa. […]

Your email is never published or shared.