Krista Keltanen Blog » photography

WORKSHOP…PERHEKUVAUS TULLINIEMEN RANNASSA

Iina, Ville ja tytöt olivat kyllä tosi rohkeita kun lähtivät mukaan meidän valokuvauskurssin perhekuvasudemoon. Heitä oli kuvaamassa yhdeksän valokuvaaja ja näin kauniina lauantaipäivänä emme olleet ainoat Hangon Tulliniemen rannalla. Ville ajoi Riva veneensä rantaan, josta koko kuvauksen teemaa alunperin lähdin suunnittelemaan. Villellä on myös venetarvikkeiden Hanko Boating Outlet kauppa Satamakadulla sekä verkossa. Vene, ranta, meri ja Hanko -aiheineen oli kuin luotu heille. Mieheni Janne askarteli vaneerista ankkurin ja taitteli paperiveneet. Mekkotehdas blogin Kirsin ja Sunnan tytöt taas askarteli suloiset paperinuket ja Kirjatoukka ja Herra Kamera blogin Anna ehdotti Iinaa ja Villeä perheineen kuvausmalleiksi kun perhetta kuvausdemoon etsiskelin. Kiitollinen niin monelle.
– – – – –
Iina, Ville and the girls are obviously people of great courage. After all, they took part in the family photography demo of our photography course. The family happily allowed nine photographers to photograph them. Needless to say, on such a beautiful Saturday we were not the only ones at Hanko’s Tulliniemi beach. Ville drove his boat to the shore, enabling us to create a theme for the entire shoot. Ville also runs the Hanko Boating Outlet on Satamakatu and via the Internet. The boat, the beach, the sea, and Hanko themes perfectly matched this family. My husband Janne fashioned an anchor out of plywood and made the paper boats. Kirsi, the author of Mekkotehdas blog, and Sunna’s daughters made the sweet paper dolls and Anna, the author of Kirjatoukka and Herra Kamera blog, came up with the idea of inviting Iina and Ville’s family to model for the photography demo. Thanks are due to many.08-riva-vene-perhekuvaus-ranta-hanko-tulliniemi-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-photo-krista-keltanen-0108-riva-vene-perhekuvaus-ranta-hanko-tulliniemi-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-photo-krista-keltanen-0208-riva-vene-perhekuvaus-ranta-hanko-tulliniemi-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-photo-krista-keltanen-0308-riva-vene-perhekuvaus-ranta-hanko-tulliniemi-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-photo-krista-keltanen-0408-riva-vene-perhekuvaus-ranta-hanko-tulliniemi-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-photo-krista-keltanen-0508-riva-vene-perhekuvaus-ranta-hanko-tulliniemi-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-photo-krista-keltanen-0608-riva-vene-perhekuvaus-ranta-hanko-tulliniemi-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-photo-krista-keltanen-0708-riva-vene-perhekuvaus-ranta-hanko-tulliniemi-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-photo-krista-keltanen-0808-riva-vene-perhekuvaus-ranta-hanko-tulliniemi-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-photo-krista-keltanen-0908-riva-vene-perhekuvaus-ranta-hanko-tulliniemi-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-photo-krista-keltanen-1008-riva-vene-perhekuvaus-ranta-hanko-tulliniemi-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-photo-krista-keltanen-1108-riva-vene-perhekuvaus-ranta-hanko-tulliniemi-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-photo-krista-keltanen-1208-riva-vene-perhekuvaus-ranta-hanko-tulliniemi-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-photo-krista-keltanen-1308-riva-vene-perhekuvaus-ranta-hanko-tulliniemi-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-photo-krista-keltanen-1408-riva-vene-perhekuvaus-ranta-hanko-tulliniemi-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-photo-krista-keltanen-15a08-riva-vene-perhekuvaus-ranta-hanko-tulliniemi-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-photo-krista-keltanen-16