Krista Keltanen Blog » photography

WORKSHOP…MAINIO LOPETUS JA TÄYDELLINEN ALOITUS

Kaksi viikkoa sitten helteinen Hanko tarjosi ikimuistoiset puitteet ensimmäiselle valokuvauskurssilleni naisammattikuvaajille. Ala kun on enimmäkseen yksin ahertamista, toisinaan jopa yksin kuvaamista, yksin istumista koneella käsittelemällä kuvia yömyöhään/aamuyöhön ja yksin pähkäilemällä pienen valokuvaamon markkinointia. Nyt puhuttiin siitä yhdeksän naisen voimin, itkettiin ja naurettiin. Kaikki jakoi ideoita, tapoja työskennellä ja ajatuksia tulevaisuuden suhteen, mihin suuntaan toivoo kehittyvänsä- täysin estoitta.

Lauantaina aamu aloitettiin Villa Kolassa (josta kerkesin ihan muutaman kuvan ottaa) aamupalalla, siitä jatkettiin kahteen demoon, josta yksi oli sisätilassa sekä Hangon Bellevue ja toinen Tulliniemen rannalla rennolla otteella…sai itse päättää, että kuvaa vai ei…mikään ei ollut pakko ja sai olla just sellainen kun on…eniten kosketti juuri se, et vaikka ollaan kilpailijoita keskenään niin siitä ei välitetty, koska jakamalla tietoa voittaa eniten ja pärjää paremmin. Saimme uusia ystäviä, kollegoita keneen voi luottaa ja pyytää apua tarvittaessa jatkossa.

Kiitänkin tässä alla kaikkia teitä kollegoita, jotka olitte mukana: Camilla, Anna, Petra, Kirsimari, Mirka, Katja, Mari ja Paula. Kiitos myös teille, joilta sain apua ja voimia, jotta tämä kurssi ylipäätään onnistui…Annalle (kun autoit laittamaan ajatukseni kurssista valmiiksi tekstiksi ja löysit ihanan perheen kuvattavaksi), Saaralle (kun saimme sinut meidän malliksi) ja Tomille Azzurroon (joka buukkasi Saaran meille), kiitos rakkaalle siskolle Helenalle (kun autoit Saaran hiusten ja meikin kanssa sekä loihdit meille maukkaat salaatit lounaspöytään) ja Davidille (kun autoit Helenaa), kiitos Tuulalle Villa Kolaan (jotta saimme aivan ihanan kurssi- ja yöpymispaikan), kiitos Kirsimari (kun olit suureksi avuksi ruokakaupassa sekä koko tilan somistamisessa ja siivoamisessa), kiitos perhe Ekroosille (kun uskalsitte tulla yhdeksän valokuvaajan kuvattavaksi sekä rannalla olleiden utelijaiden auringonpalvojien katseltavaksi), kiitos Mekkotehtaan pikkuisille Linelle, Innulle ja Monalle kun niin pienellä varoitusajalla askarsitte kuvaukseen ihastuttavat paperinuket ja Jannelle (joka vaneerista leikkasi ankkurin kuvausrekvisiitaksi sekä siitä kun aina vaan jaksat mua kannustaa).

Masut täynnä pyörittiin illalla ravintola Origosta kohti Villa Kolaa ja täysikuu valaisi kuunsillan. Moni ehti jo luulla, et kurssi loppui siihen kun sitten yllätyksenä rannassa tulishown meille vielä järjesti Krikke Halio Tuliryhmä Poltteesta. Kiitos Paula kun tulitaidetta illan yllätysnumeroksi ehdotit. Mainio lopetus Satumaisen valon– kurssille ja täydellinen aloitus kohti syksyä ja pimeneviä iltoa.08-workshop-valokuvauskurssi-ammattikuvaajille-hanko-villa-kola-photo-krista-keltanen-0108-workshop-valokuvauskurssi-ammattikuvaajille-hanko-villa-kola-photo-krista-keltanen-0208-workshop-valokuvauskurssi-ammattikuvaajille-hanko-villa-kola-photo-krista-keltanen-0308-workshop-valokuvauskurssi-ammattikuvaajille-hanko-villa-kola-photo-krista-keltanen-03a08-workshop-valokuvauskurssi-ammattikuvaajille-hanko-villa-kola-photo-krista-keltanen-0408-workshop-valokuvauskurssi-ammattikuvaajille-hanko-villa-kola-photo-krista-keltanen-0508-workshop-valokuvauskurssi-ammattikuvaajille-hanko-villa-kola-photo-krista-keltanen-0608-workshop-valokuvauskurssi-ammattikuvaajille-hanko-villa-kola-photo-krista-keltanen-0708-workshop-valokuvauskurssi-ammattikuvaajille-hanko-villa-kola-photo-krista-keltanen-07a08-workshop-valokuvauskurssi-ammattikuvaajille-hanko-villa-kola-photo-krista-keltanen-0808-workshop-valokuvauskurssi-ammattikuvaajille-hanko-villa-kola-photo-krista-keltanen-0908-workshop-valokuvauskurssi-ammattikuvaajille-hanko-villa-kola-photo-krista-keltanen-1008-workshop-valokuvauskurssi-ammattikuvaajille-hanko-villa-kola-photo-krista-keltanen-11