Krista Keltanen Blog » photography

WORKSHOP…BUTTERFLY #satumainenvalo

Perhosen kevyt ja ilmava liitely saa kenet vaan hetkeksi pysähtymään ja ihailemaan sen hentoa olemustaan. Kun mietin teemaa valokuvauskurssin kuvausdemoon niin perhosteema tuli mieleeni kun tyhjästä. Saara säteilee kuvissaan ja hänen herttainen luonne loistaa siitä läpi.
– – – – –
The light and airy flight of the butterfly has an arresting power. Who can resist stopping to watch such a splendid being? When I was considering a theme for the photography course’s photo demo, an image of a butterfly immediately came to mind. Saara dazzled us all – not only her radiant beauty but also the quality of her character shines through in the photographs. I’ll soon be posting the family photography demo as well as other samples of photography from the course.
08-saara-azzurro-models-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-perhonen-photo-krista-keltanen-0108-saara-azzurro-models-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-perhonen-photo-krista-keltanen-0208-saara-azzurro-models-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-perhonen-photo-krista-keltanen-0308-saara-azzurro-models-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-perhonen-photo-krista-keltanen-0408-saara-azzurro-models-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-perhonen-photo-krista-keltanen-0508-saara-azzurro-models-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-perhonen-photo-krista-keltanen-0708-saara-azzurro-models-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-perhonen-photo-krista-keltanen-0808-saara-azzurro-models-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-perhonen-photo-krista-keltanen-0908-saara-azzurro-models-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-perhonen-photo-krista-keltanen-0608-saara-azzurro-models-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-perhonen-photo-krista-keltanen-1008-saara-azzurro-models-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-perhonen-photo-krista-keltanen-1108-saara-azzurro-models-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-perhonen-photo-krista-keltanen-1208-saara-azzurro-models-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-perhonen-photo-krista-keltanen-1308-saara-azzurro-models-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-perhonen-photo-krista-keltanen-1408-saara-azzurro-models-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-perhonen-photo-krista-keltanen-15Malli Saara /Azzurro Models, meikki/hiukset Helena Liukkonen, stailaus/kuvat Krista Keltanen, kuvauspaikka Hanko. / Blogiin tulossa vielä perhekuvausdemo sekä kuvia kurssista.