Krista Keltanen Blog » photography

WORKSHOP…BUTTERFLY #satumainenvalo

Perhosen kevyt ja ilmava liitely saa kenet vaan hetkeksi pysähtymään ja ihailemaan sen hentoa olemustaan. Kun mietin teemaa valokuvauskurssin kuvausdemoon niin perhosteema tuli mieleeni kun tyhjästä. Saara säteilee kuvissaan ja hänen herttainen luonne loistaa siitä läpi.
– – – – –
The light and airy flight of the butterfly has an arresting power. Who can resist stopping to watch such a splendid being? When I was considering a theme for the photography course’s photo demo, an image of a butterfly immediately came to mind. Saara dazzled us all – not only her radiant beauty but also the quality of her character shines through in the photographs. I’ll soon be posting the family photography demo as well as other samples of photography from the course.
08-saara-azzurro-models-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-perhonen-photo-krista-keltanen-0108-saara-azzurro-models-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-perhonen-photo-krista-keltanen-0208-saara-azzurro-models-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-perhonen-photo-krista-keltanen-0308-saara-azzurro-models-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-perhonen-photo-krista-keltanen-0408-saara-azzurro-models-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-perhonen-photo-krista-keltanen-0508-saara-azzurro-models-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-perhonen-photo-krista-keltanen-0708-saara-azzurro-models-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-perhonen-photo-krista-keltanen-0808-saara-azzurro-models-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-perhonen-photo-krista-keltanen-0908-saara-azzurro-models-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-perhonen-photo-krista-keltanen-0608-saara-azzurro-models-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-perhonen-photo-krista-keltanen-1008-saara-azzurro-models-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-perhonen-photo-krista-keltanen-1108-saara-azzurro-models-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-perhonen-photo-krista-keltanen-1208-saara-azzurro-models-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-perhonen-photo-krista-keltanen-1308-saara-azzurro-models-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-perhonen-photo-krista-keltanen-1408-saara-azzurro-models-satumainen-valo-workshop-valokuvauskurssi-perhonen-photo-krista-keltanen-15Malli Saara /Azzurro Models, meikki/hiukset Helena Liukkonen, stailaus/kuvat Krista Keltanen, kuvauspaikka Hanko. / Blogiin tulossa vielä perhekuvausdemo sekä kuvia kurssista.

 • Pia Marjanen - Miten ihania ja herkkiä kuvia!!

 • Mari - Todella hempeitä ja pehmeitä kuvia. Olet äärettömän taitava! Näitä kuvia voisi ihastella ikuisuuden. Mistä mallin hempeän vihreä mekko?

 • Tuija - Uskomattoman taidokasta tunnelman tallennusta.

 • Frida - Aivan upeita kuvia! Olet kyllä huikean taitava…

 • Pieni Lintu - Todella kaunista!!

 • Krista - Kiitos Pia!

  Mari- Mekko on Etsyn nettikaupasta DJVboutique ja linkitän sen vielä tänne https://www.etsy.com/shop/DJVboutique

  Tuija – Oli niin kaunis valo ja Saara!

  Frida- Kiitos kun jätit suloisen viestin Frida! =)

  Pieni Lintu – <3

 • kaari3 - Ihana!Jokaisen nuoren naisen unelma olisi saada tulla kuvattuna hempeänä metsänneitona.

 • Hannele - Ihana valo ja perhosen lennon tunnelmaa. Mistä tuo ihana (melkein pakko saada)perhospitsikangas?

 • Krista - Hei Hannele, perhoskangas on Eurokankaasta. T.krista

 • hannele - Kiitos vastauksesta ja ihanasta blogista ja kuvista.

Your email is never published or shared.