Krista Keltanen Blog » photography

INTERIOR…KOULUSTA TULI KOTI

Yksi ihanimmista kodeista, jossa olen ollut. Paljon valoa ja ah, niin esteettistä…kauniita huonekaluja, ilmavuutta ja neutraaleja sävyjä. Täällä asuu Tine K-sisustusmalliston parissa työskentelevä Anita ja hänen perhe, keneen olemme tutustuneet Jonnan kanssa Nougat liikkeen Sannan kautta.08-interior-decor-tinek-denmark-photo-krista-keltanen-0108-interior-decor-tinek-denmark-photo-krista-keltanen-0208-interior-decor-tinek-denmark-photo-krista-keltanen-0308-interior-decor-tinek-denmark-photo-krista-keltanen-0408-interior-decor-tinek-denmark-photo-krista-keltanen-0508-interior-decor-tinek-denmark-photo-krista-keltanen-0608-interior-decor-tinek-denmark-photo-krista-keltanen-0708-interior-decor-tinek-denmark-photo-krista-keltanen-0808-interior-decor-tinek-denmark-photo-krista-keltanen-0908-interior-decor-tinek-denmark-photo-krista-keltanen-1008-interior-decor-tinek-denmark-photo-krista-keltanen-1108-interior-decor-tinek-denmark-photo-krista-keltanen-1208-interior-decor-tinek-denmark-photo-krista-keltanen-1308-interior-decor-tinek-denmark-photo-krista-keltanen-1408-interior-decor-tinek-denmark-photo-krista-keltanen-1508-interior-decor-tinek-denmark-photo-krista-keltanen-1608-interior-decor-tinek-denmark-photo-krista-keltanen-1708-interior-decor-tinek-denmark-photo-krista-keltanen-1808-interior-decor-tinek-denmark-photo-krista-keltanen-1908-interior-decor-tinek-denmark-photo-krista-keltanen-20Kodista oli juttu Anna lehdessä nro.14/2014 ja jutun lehteen kirjoitti Jonna Kivilahti

 • Hannele/Täyttä Elämää - Ihana koti! Sopivassa suhteessa kiiltoa ja rosoisuutta :)

 • Terhi - Ihana, ihana, ihana!!! Silmä lepää tässä harmoniassa ja kauneudessa!!! t. Terhi

 • Dorit - SAISINKO MUUTTAA TUONNE!!

  Aivan ihana koti ja loistavat kuvat!

 • Jaana - Tuossa on juuri unelmakotini ainekset. Aivan uskomaton koti!

 • Kotiporstua - Ihan mielettömän ihastuttavia yksityiskohtia, todella taitavaa sisustamista ja upeat kuvat!!

 • Melissa/ Melissa's Take on Life - Aivan upea! Kertakaikkisesti! Vau!

 • Aikku - Ihana ja harmooninen sisustus. Jokaisella tavaralla on oma paikkansa. Rosoisuus myös kiehtoo minua, vaikka en sitä niin ole ennen omakseni ajatellut. Mutta tuossa kuvassa kaikki on kyllä kohdallaan. Haluaisin tuollaisen kodin!

 • Anna / kotiAni - Oi! Tuohon voisi muuttaa ihan heti! Missä nämä punatiiliset vanhat koulut piilee asuntomarkkinoilla??? :D Ihana tuo vihreä lasiesineissä <3

 • Katarzyna Sobańska-Jóźwiak - Beautiful pics!♥

 • Esa P - Minä näen tuon kyllä ihan eri tavalla. Täysin keinotekoinen trendikoti, joka ei ole aito. Tehty kovalla rahalla edustamaan tiettyä trendiä ja tehdään uusiksi kun trendi vaihtuu. Ei elämän makua ja ekologisesti kerskakulutusta. Sorry!

 • Emilia - Voi taivas, miten ihana koti! Ja ihanat kuvat!
  Voisin heti muuttaa tuonne. Jo pelkästään ulkoa päin ihan unelma paikka!

  Sanoi Esa mitä tahansa, itse pidän tuota sisustusta todella ajattomana! Toki maailma ja trendit muuttuvat aina, mutta eihän sellaista tyyliä olekaan, josta kaikki tykkäisivät, ja vielä vuosikymmeniä! Onneksi jokainen saa kotinsa sisustaa kuten haluaa! :)

 • Vekarus - Voi, mikä ihana ammatti sinulla! Pääset vierailemaan niin upeissa kodeissa, mutta mikä parasta me pääsemme aina mukaasi matkalle! Kiitos!

 • Blogiposti | Lämminhenkinen koti - […] Eikä talon ulkokuorikaan petä. Loppusilauksen kaikelle kauneudella antaa talon iso piha ja taustalla pilkottavat upeat maisemat. Tämän kodin upean tunnelman oli onnistunut vangitsemaan valokuvaaja Krista Keltanen. Lisää kuvia talosta voit katsoa täältä. […]

 • DECO: GRAY & WOOD - Macarena Gea - […] (vía) […]

 • Cisza… - Blog Malabelle - […] fot. http://kristakeltanenblog.com […]

 • When pictures inspired me #99 - Frenchy Fancy - […] Krista Keltanen blog […]

Your email is never published or shared.