Krista Keltanen Blog » photography

FOOD…BALSAMICO PUNAJUURET

Pieni kasvimaamme antoi ensimmäiset punajuuret. Janne sanoi kyllä, että olisit antanut vielä kasvaa, mut eilen illalla iski inspis kokeilla Johanna Lindholmin/Teresa Välimäen balsamico-punajuuria Purkissa kirjasta. Maistoin jo pienen viipaleen ja paahtunut punajuuri maistui kyl niin hyvältä. Nyt odotan vielä aamuun kun marinadi on ehtinyt vaikuttaa yön yli. Ja aivan ihanaa torstaita Sinulle!
– – – – –
We’ve just harvested the first beets from our own little garden. Janne said that I could have let them grow a little more, but yesterday inspiration struck. So, I just had to try Johanna Lindholm and Teresa Välimäki’s recipe (from Purkissa / “in the jar”) for pickled beets with balsamic vinegar. I already tasted a tiny slice and the roasted beet sure tasted good. Now I can’t wait till morning so it has time to properly marinate overnight. Wishing you all a wonderful Thursday!08-purkissa-punajuurisyksyn-sato-photo-krista-keltanen-0108-purkissa-punajuurisyksyn-sato-photo-krista-keltanen-03a08-purkissa-punajuurisyksyn-sato-photo-krista-keltanen-02

  • Reetta - Oi, miten kauniita punajuuria!
    Minun herkkua myös, ihan kaikissa muodoissa.

  • Kamomilla - Ihanaa, oma sato on parasta! Meillä on sellaisia polkkaraidallisia punajuuria- ne on hiukan makeampia kuin tavalliset. Hurjan hyviä vuohenjuuston tai voin ja sormisuolan kanssa. Nam!!

    Suloinen apulainenkin sulla on!

    Mukavaa torstaita sinullekin- mä nautin sillä nyt on viimeiset varmuuskopiot tämän päivän työstä tehty ja nyt koittaa pidennetty viikonloppua. Saaristo, putt-putt vene, ystävät ja hyvä viini…

  • anna / kotiAni - Voi! Mä niin rakastan tän blogin tuotoksia ;) Ihanata! Punajuuret <3 Valokuvat <3

  • Niina - <3 Allu. Ihastuttavat kuvat Krista!

  • tuikku - Herkulliselta vaikuttaa! Nams!

  • Maikku - Nam Krista, mä rakastan punajuuria. Pitää kokeilla.

  • Krista - Reetta -punajuuret ovat kyllä herkkuja, mutta taidokasta syötävää, jotta ei sotke vaatteita =)

    Kamomilla – En ole kuullutkaan sellaisita punajuurista ja varmaan maukkaita jos ovat vielä makeampiakin. Vuohenjuusto on paras kaveri punajuurelle. Rakastan vuohenjuustoa. Rentouttavaa lomaa Camilla!

    Anna – <3 Kiitos Anna!

    Niina – <3

    Tuikku – Ne ovat kyllä sitä kun nyt olen jo käynyt purkilla =)

    Maikku – Ihana kun löysit tänne ja kokeile ehdottomasti. Tosi helppo valmistaa kanssa.

Your email is never published or shared.