Krista Keltanen Blog » photography

FINLAND…KILPISJÄRVI JA SAANA

Taivas oli kuin vesiväreillä maalattu. Järvi hohkasi kylmyyttä edessämme kesälomareissullamme Suomen pohjoisessa kesäkuussa.
Ei uskoisi, et ensimmäiset kuvat ovat kuvattu keskiyöllä. Nukkumatti sai odottaa kun ulkona oli vuorokauden ympäri näin kaunista, puhdasta ja ainutlaatuista.
08-kilpisjarvi-finland-tourism-ice-sky-photo-krista-keltanen-0108-kilpisjarvi-finland-tourism-ice-sky-photo-krista-keltanen-0208-kilpisjarvi-finland-tourism-ice-sky-photo-krista-keltanen-0308-kilpisjarvi-finland-tourism-ice-sky-photo-krista-keltanen-0408-kilpisjarvi-finland-tourism-ice-sky-photo-krista-keltanen-0508-kilpisjarvi-finland-tourism-ice-sky-photo-krista-keltanen-0608-kilpisjarvi-finland-tourism-ice-sky-photo-krista-keltanen-0708-kilpisjarvi-finland-tourism-ice-sky-photo-krista-keltanen-0808-kilpisjarvi-finland-tourism-ice-sky-photo-krista-keltanen-0908-kilpisjarvi-finland-tourism-ice-sky-photo-krista-keltanen-1008-kilpisjarvi-finland-tourism-ice-sky-photo-krista-keltanen-1108-kilpisjarvi-finland-tourism-ice-sky-photo-krista-keltanen-1208-kilpisjarvi-finland-tourism-ice-sky-photo-krista-keltanen-1308-kilpisjarvi-finland-tourism-ice-sky-photo-krista-keltanen-1408-kilpisjarvi-finland-tourism-ice-sky-photo-krista-keltanen-1508-kilpisjarvi-finland-tourism-ice-sky-photo-krista-keltanen-1608-kilpisjarvi-finland-tourism-ice-sky-photo-krista-keltanen-1708-kilpisjarvi-finland-tourism-ice-sky-photo-krista-keltanen-18

  • Maria - Kaunista!

  • nalle - Näissä kuvissa sielu lepää.

  • Päivi - Todella upeita kuvia. Henki salpautuu.

  • Kotiporstua - Itsekin kävin maisemissa pari kesää sitten – niin huikaisevan karua – sydän sinne jäi :). Kuvasi ovat niin henkeäsalpaavan upeita!

  • kaari3 - Piti oikein kaksikertaa tarkistaa postauspäivä, noin paljon lunta vielä! Eräämaata ja jänkää. Ja tosi notkea tyttö;)

  • Rosamaria - Ei todellakaan uskoisi että on kuvat on otettu kesäkuussa ja ensimmäiset yöllä. Lapin luonnossa on kyllä sitä taikaa :) Upea kuvakokonaisuus!

  • Krista - <3 Maria, Nalle, Päivi, Kotiporstua, Kaari ja Rosamaria!

Your email is never published or shared.