Krista Keltanen Blog » photography

CLIENT WORK…TIIRINKOSKEN LAMMASTILA

He piirittivät minut ja yksi näykkii kumpparin reunaa, toinen paidan reunaa ja kolmas kutitti kielellä poskeani. Sain viettää hetken Tiirinkosken lammastilalla Ninan ja Teho koiran kanssa…tiedättekö, on käsittämättömän hienoa katsoa vierestä, miten paimenkoira nauttii siitä mihin se on tarkoitettukin. Nina huuteli- oikea, vasen, malta ja muitakin käskyjä Teholle, joka ohjasi lampaat juuri siihen mihin pitikin. Eläimien kanssa “työskentely” on aina hieman arvaamatonta, mutta ei tällä kertaa..08-tiirinkoski-lammas-lampuri-lampaat-suomi-maaseutu-photo-krista-keltanen-0108-tiirinkoski-lammas-lampuri-lampaat-suomi-maaseutu-photo-krista-keltanen-0208-tiirinkoski-lammas-lampuri-lampaat-suomi-maaseutu-photo-krista-keltanen-0308-tiirinkoski-lammas-lampuri-lampaat-suomi-maaseutu-photo-krista-keltanen-0408-tiirinkoski-lammas-lampuri-lampaat-suomi-maaseutu-photo-krista-keltanen-0508-tiirinkoski-lammas-lampuri-lampaat-suomi-maaseutu-photo-krista-keltanen-0608-tiirinkoski-lammas-lampuri-lampaat-suomi-maaseutu-photo-krista-keltanen-0708-tiirinkoski-lammas-lampuri-lampaat-suomi-maaseutu-photo-krista-keltanen-0808-tiirinkoski-lammas-lampuri-lampaat-suomi-maaseutu-photo-krista-keltanen-0908-tiirinkoski-lammas-lampuri-lampaat-suomi-maaseutu-photo-krista-keltanen-1008-tiirinkoski-lammas-lampuri-lampaat-suomi-maaseutu-photo-krista-keltanen-1108-tiirinkoski-lammas-lampuri-lampaat-suomi-maaseutu-photo-krista-keltanen-1208-tiirinkoski-lammas-lampuri-lampaat-suomi-maaseutu-photo-krista-keltanen-1308-tiirinkoski-lammas-lampuri-lampaat-suomi-maaseutu-photo-krista-keltanen-1408-tiirinkoski-lammas-lampuri-lampaat-suomi-maaseutu-photo-krista-keltanen-1508-tiirinkoski-lammas-lampuri-lampaat-suomi-maaseutu-photo-krista-keltanen-1608-tiirinkoski-lammas-lampuri-lampaat-suomi-maaseutu-photo-krista-keltanen-1708-tiirinkoski-lammas-lampuri-lampaat-suomi-maaseutu-photo-krista-keltanen-1808-tiirinkoski-lammas-lampuri-lampaat-suomi-maaseutu-photo-krista-keltanen-19Nina etsii jälleenmyyjiä langoille ja vastaa sähköpostista info(at)tiirinkoskentehdas.fi/ ja langat ovat myös myynnissä Tiirinkosken tehtaan kaupassa, Haantie 5, Hämeenlinna.

  • Pikkutalon Sanna - Huikeaa! Eka ja vimppa kuva pudotti melkein tuolilta!

  • Kivimäen Jenni - Mitkä värit, vau! Lampaat ovat niin ihania. <3 Kohta alkaa taas tulla ne kelit, että tekee mieli neuloa jotain pehmoista. :)

  • Päivi Lemström - IHANIA, IHANIA KUVIA!
    xx

  • tuikku - Ihastuin jo kesällä tuohon villapaitaan. Sellainen pitäisi saada aikaiseksi, tosin vähän isompana. Kuviisi on tallentunut tunnelma, melkein kuin itse olisi paikalla. Syysterveisin Tuija

Your email is never published or shared.