Krista Keltanen Blog » photography

DESTINATIONS…VILLA RANDALA, NAANTALI

Tutustuin Hannaan 19 vuotta sitten. Ihailin jo silloin häntä paljon. Hänen luovuutta, tarmokkuutta, innokkuutta, ystävällisyyttä ja se miten hän suhtautui kaikkiin ihmisiin kun parhaimpiin ystäviin. Sain myös hänestä parhaimman työkaverini kun palvelimme asiakkaita silloin yhdessä pienessä vaateliikkeessä Helsingin keskustassa. Hänellä oli paljon asiakkaita, jotka kysyivät aina liikkeeseen tultaessa (jos Hannaa ei näkynyt), että onko Hanna töissä tänään ja se oli suuri kunnia palvella hänen asiakkaita kun Hannalla oli vapaa päivä. Sitä liikettä ei enää ole, mutta kontaktimme on säilynyt. Nykyään hän pitää miehensä kanssa tätä ihastuttavaa VILLA RANDALAA, jossa majoitusta, sauna, kahvila, Hannan maalauksien Ateljee/Galleria ja Live Jazz iltamat meriterassilla keskiviikko kesäiltaisin.
_ _ _ _ _
I first got to know Hanna 19 years ago. Even then I admired her immensely – her creativity, energy, enthusiasm, friendliness and her generosity of spirit. She has a tremendous capacity for friendship. She’s one of my best workmates ever; we worked at a small clothing boutique in the center of Helsinki. She really had a way with customers. If a customer didn’t see her upon entering the store, she would ask if Hanna was working that day. It was always an honor to step in for Hanna on her days off. The store no longer exists, but we still keep in touch. Nowadays she and her husband run the charming guest house VILLA RANDALA – a place to spend the night, have a sauna, visit the café, view Hanna’s paintings in the Ateljee/Galleria, or enjoy Live Jazz on the seaside terrace on Wednesday evenings.
07-villa-randala-naantali-finland-majoitus-photo-krista-keltanen-0107-villa-randala-naantali-finland-majoitus-photo-krista-keltanen-0207-villa-randala-naantali-finland-majoitus-photo-krista-keltanen-0307-villa-randala-naantali-finland-majoitus-photo-krista-keltanen-0407-villa-randala-naantali-finland-majoitus-photo-krista-keltanen-0507-villa-randala-naantali-finland-majoitus-photo-krista-keltanen-0607-villa-randala-naantali-finland-majoitus-photo-krista-keltanen-0707-villa-randala-naantali-finland-majoitus-photo-krista-keltanen-0807-villa-randala-naantali-finland-majoitus-photo-krista-keltanen-0907-villa-randala-naantali-finland-majoitus-photo-krista-keltanen-1007-villa-randala-naantali-finland-majoitus-photo-krista-keltanen-1107-villa-randala-naantali-finland-majoitus-photo-krista-keltanen-11a07-villa-randala-naantali-finland-majoitus-photo-krista-keltanen-12