Krista Keltanen Blog » photography

INTERIOR…WILD FRONTIER

Mökkikausi on vielä parhaimmillaan ja muistin, et en ole vielä jakanut teidän kanssa Hullaannu ja hurmaannu blogin Johannan ja perheen piilopaikkaa, jossa ajatukset nollautuu ja sielu lepää. Aurinko paistoi ja Johannan pitkä tukka tuiversi tuulessa kun hän istui laiturille lempipaikkaan. Uskon kyllä, että on vaikeata jättää saari luonnonhelmaan pitkäksi talvikaudeksi kesän jälkeen, oli meidänkin haikeata lähteä sieltä. /Johannan kesäkoti on näyttävästi esillä Elle Decoration Country Vol4 lehdessä. Stailaus Jonna Kivilahti.
—–
Cottage season is still underway, and I just remembered that I haven’t shared the photos from Johanna and her family’s hideaway, a place where you can reset your mind and let your spirit rest. The sun shone and the wind tossed Johanna’s long hair about as she sat on the dock, her favorite place to be. I’m sure that it’s incredibly hard for to leave her idyllic island retreat as fall approaches – in fact, we too left the place with reluctance. Johanna’s summer home has just been featured in Elle Decoration Country magazine, Volume 4. Styling by Jonna Kivilahti.07-elle-decoration-country-photo-krista-keltanen-0207-elle-decoration-country-photo-krista-keltanen-0307-elle-decoration-country-photo-krista-keltanen-0407-elle-decoration-country-photo-krista-keltanen-0507-elle-decoration-country-photo-krista-keltanen-0607-elle-decoration-country-photo-krista-keltanen-0707-elle-decoration-country-photo-krista-keltanen-0807-elle-decoration-country-photo-krista-keltanen-0907-elle-decoration-country-photo-krista-keltanen-01