Krista Keltanen Blog » photography

FLOWERS…PEONY

Kurkottaa kauas. Uteliaana etsii muualta jotain parempaa, kauniimpaa…ymmärtämättä, miten jumalainen itse on…
_ _ _ _ _
It peers into the distance. Curious, it looks elsewhere for something better, more beautiful… unaware of its own divine beauty…
07-pakila-siirtolapuutarha-helsinki-photo-krista-keltanen-0107-pakila-siirtolapuutarha-helsinki-photo-krista-keltanen-0207-pakila-siirtolapuutarha-helsinki-photo-krista-keltanen-0307-pakila-siirtolapuutarha-helsinki-photo-krista-keltanen-0407-pakila-siirtolapuutarha-helsinki-photo-krista-keltanen-0507-pakila-siirtolapuutarha-helsinki-photo-krista-keltanen-0607-pakila-siirtolapuutarha-helsinki-photo-krista-keltanen-07Kuvat Pakilan siirtolapuutarhan alueelta, jossa kesäkahvila auki sunnuntaisin klo 10-14. The photos were taken in the vicinity of the Pakila allotment gardens; there’s a summer café open on Sundays 10am – 2pm.