Krista Keltanen Blog » photography

INTERIOR…PALUU SUOMENLINNAAN

Jäät ovat jo lähteneet ja Suomenlinna on yhtä kaunis kaiken aikaa. Elinan ja perhen koti sulatti sydämeni. Jutun tästä Suomenlinnan vaaleansinisen talon kodista Glorian Kodin huhtikuun numeroon kirjoitti Jonna Kivilahti.
– – – – –
The ice is already gone and Suomenlinna is just as beautiful as ever. Elina and her family’s home simply melted my heart. The story in Glorian Koti about the pale blue house on Suomenlinna was written by Jonna Kivilahti.
06-suomenlinna-koti-interior-home-decor-decoration-glorian-koti-photo-krista-keltanen-0106-suomenlinna-koti-interior-home-decor-decoration-glorian-koti-photo-krista-keltanen-0306-suomenlinna-koti-interior-home-decor-decoration-glorian-koti-photo-krista-keltanen-0206-suomenlinna-koti-interior-home-decor-decoration-glorian-koti-photo-krista-keltanen-0406-suomenlinna-koti-interior-home-decor-decoration-glorian-koti-photo-krista-keltanen-0506-suomenlinna-koti-interior-home-decor-decoration-glorian-koti-photo-krista-keltanen-0606-suomenlinna-koti-interior-home-decor-decoration-glorian-koti-photo-krista-keltanen-0706-suomenlinna-koti-interior-home-decor-decoration-glorian-koti-photo-krista-keltanen-0806-suomenlinna-koti-interior-home-decor-decoration-glorian-koti-photo-krista-keltanen-0906-suomenlinna-koti-interior-home-decor-decoration-glorian-koti-photo-krista-keltanen-1006-suomenlinna-koti-interior-home-decor-decoration-glorian-koti-photo-krista-keltanen-1106-suomenlinna-koti-interior-home-decor-decoration-glorian-koti-photo-krista-keltanen-1206-suomenlinna-koti-interior-home-decor-decoration-glorian-koti-photo-krista-keltanen-1306-suomenlinna-koti-interior-home-decor-decoration-glorian-koti-photo-krista-keltanen-1406-suomenlinna-koti-interior-home-decor-decoration-glorian-koti-photo-krista-keltanen-1506-suomenlinna-koti-interior-home-decor-decoration-glorian-koti-photo-krista-keltanen-16

  • Marja - Voi apua mikä koti ja millaisessa miljöössä! Miten minulta on voinut tuo lehtikin mennä sivusuun, pakko käydä tsekkaamassa löytyykö tuo kirjastosta – olisi siis kiva lukea juttukin :)

    Saanko btw. jakaa nämä kuvat (osan niistä) omassa blogissani?

  • Vekarus - Oi, vau! Niin upea koti ja jälleen niin upeat kuvat!

  • Taina K/Mansikkatilan mailla - Voi ihanuus, mikä koti!:) Aivan uskomattoman kaunista ja rauhallista. Ihana tuo olohuoneen lamppu ja hauskat nojatuolit ja, ja, ja…niin ja sun upeat kuvat…:)

  • Krista - Hei Marja, se sopii kyllä =) Lehti löytyy varmasti kirjastoista.
    Vekarus – Kiitos! Elinan koti on kyllä kun jalokivi!
    Taina – Täällä oli niin rauhallinen tunnelma ja hiljaista. Turistit kuvasivat taloa ikkunan takana ;)

  • Kulttuuriretki - Hei! John Nurmisen Säätiö on julkistanut tälle kesälle Suomenlinnan kulttuurikohteita esittelevän Kulttuuriretki-palvelun. Palvelun osoite on http://www.kulttuuriretki.fi. Käykäähän tsekkaamassa!

    Palvelun FB-sivun osoite on https://www.facebook.com/kulttuuriretki. Liketykset ovat tervetulleita!

    Sivustolta löytyy myös Suomenlinna-aiheinen Instagram-kuvakisa, jossa on hyvät palkinnot! Osallistua voi hashtagilla #kulttuuriretki!

  • Blogiposti » Koti Suomenlinnassa - […] Tämän kodin tunnelman on onnistunut jälleen kerran vangitsemaan huippuvalokuvaaja Krista Keltanen. Lisää kuvia jutun asunnosta voit katsoa Kristan blogista. […]

Your email is never published or shared.