Krista Keltanen Blog » photography

INTERIOR…PALUU SUOMENLINNAAN

Jäät ovat jo lähteneet ja Suomenlinna on yhtä kaunis kaiken aikaa. Elinan ja perhen koti sulatti sydämeni. Jutun tästä Suomenlinnan vaaleansinisen talon kodista Glorian Kodin huhtikuun numeroon kirjoitti Jonna Kivilahti.
– – – – –
The ice is already gone and Suomenlinna is just as beautiful as ever. Elina and her family’s home simply melted my heart. The story in Glorian Koti about the pale blue house on Suomenlinna was written by Jonna Kivilahti.
06-suomenlinna-koti-interior-home-decor-decoration-glorian-koti-photo-krista-keltanen-0106-suomenlinna-koti-interior-home-decor-decoration-glorian-koti-photo-krista-keltanen-0306-suomenlinna-koti-interior-home-decor-decoration-glorian-koti-photo-krista-keltanen-0206-suomenlinna-koti-interior-home-decor-decoration-glorian-koti-photo-krista-keltanen-0406-suomenlinna-koti-interior-home-decor-decoration-glorian-koti-photo-krista-keltanen-0506-suomenlinna-koti-interior-home-decor-decoration-glorian-koti-photo-krista-keltanen-0606-suomenlinna-koti-interior-home-decor-decoration-glorian-koti-photo-krista-keltanen-0706-suomenlinna-koti-interior-home-decor-decoration-glorian-koti-photo-krista-keltanen-0806-suomenlinna-koti-interior-home-decor-decoration-glorian-koti-photo-krista-keltanen-0906-suomenlinna-koti-interior-home-decor-decoration-glorian-koti-photo-krista-keltanen-1006-suomenlinna-koti-interior-home-decor-decoration-glorian-koti-photo-krista-keltanen-1106-suomenlinna-koti-interior-home-decor-decoration-glorian-koti-photo-krista-keltanen-1206-suomenlinna-koti-interior-home-decor-decoration-glorian-koti-photo-krista-keltanen-1306-suomenlinna-koti-interior-home-decor-decoration-glorian-koti-photo-krista-keltanen-1406-suomenlinna-koti-interior-home-decor-decoration-glorian-koti-photo-krista-keltanen-1506-suomenlinna-koti-interior-home-decor-decoration-glorian-koti-photo-krista-keltanen-16