Krista Keltanen Blog » photography

FOOD…AAMIAISKUTSU

Perheen yhteiset aamiaiset ovat meillä ainakin hyvin harvinaisia. Erityisesti arkiaamuisin kun kaikki lähtee eri aikoihin liikenteeseen. Toisaalta se ei oikeesti vaadi kyllä paljoa…illalla blenderiin voisi pilkota smoothien ainekset ja laittaa yöksi jääkaappiin, murot on helposti nostettavissa pöytään maidon tai jugurtin kanssa, kananmunatkin keittäisi samaan aikaan kun pesisi hampaat. Helpommin sanottu kun tehty. Aamiaiskutsu kuvauksissa taas kaikki näytti niin helpolta ja myös herkulliselta. Naku kattoi pöydän, hoiti kuvausjärjestelyt ja hiljaa hymyiltiin toisillemme lasten niin aidoille ilmeille aamiaispöydässä.
_ _ _ _ _
Breakfast together – at least in our family – is a rare occasion. On weekdays it seems downright impossible to sit down to a family breakfast because everybody leaves the house at different times. Yet it really shouldn’t be so difficult… you could always toss the smoothie ingredients in the blender in the evening and refrigerate overnight, cereal is easy to serve with milk or yogurt, and eggs can be cooked as you brush your teeth. Easier said than done. The breakfast photographed here makes it look so easy – and delicious. Naku set the table and arranged the scene for me to photograph. We then smiled at each other as we took in the genuine expressions on the children’s faces at the breakfast table.
05-aamiaiskattaus-arla-maito-photo-krista-keltanen-0105-aamiaiskattaus-arla-maito-photo-krista-keltanen-0205-aamiaiskattaus-arla-maito-photo-krista-keltanen-0305-aamiaiskattaus-arla-maito-photo-krista-keltanen-0405-aamiaiskattaus-arla-maito-photo-krista-keltanen-0505-aamiaiskattaus-arla-maito-photo-krista-keltanen-0705-aamiaiskattaus-arla-maito-photo-krista-keltanen-0605-aamiaiskattaus-arla-maito-photo-krista-keltanen-08