Krista Keltanen Blog » photography

KIDS…RAINY DAY

Sateenvarjojen ja peiton alla sateelta suojassa. Kuuntelimme ropinaa. Ohikulkijat hymyilivät ja hymyilimme takaisin.

– – – – –
Under the umbrellas and blankets, protected from the rain. We listened to the pitter-patter of the raindrops as people walking by smiled at us. And we smiled back.04-sateensuoja-sateenvarjo-umbrella-rainy-day-with-kid-photo-krista-keltanen-0104-sateensuoja-sateenvarjo-umbrella-rainy-day-with-kid-photo-krista-keltanen-0204-sateensuoja-sateenvarjo-umbrella-rainy-day-with-kid-photo-krista-keltanen-0304-sateensuoja-sateenvarjo-umbrella-rainy-day-with-kid-photo-krista-keltanen-0404-sateensuoja-sateenvarjo-umbrella-rainy-day-with-kid-photo-krista-keltanen-0504-sateensuoja-sateenvarjo-umbrella-rainy-day-with-kid-photo-krista-keltanen-06