Krista Keltanen Blog » photography

INTERIOR…THE HARMONIOUS INTERIOR DESIGN

Täällä asuu viisihenkinen perhe. Äiti, isä ja kolme suloista tyttöä. Kodin keittiö sai haukkomaan henkeä ja kodin yhteneväinen sisustustyyli hurmasi. Rauhallinen sävymaailma ja Kannustalon Vihervaaran pohjaratkaisu on kuin luotu valokuvaamista varten.
_ _ _ _ _
A family of five lives here. Mother, father, and three lovely girls. When I stepped into the kitchen, I paused and took a breath. The harmonious interior design of the home was a delight. The serene colors combined with the fabulous floor plan make this house a photographer’s dream.04-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-0104-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-0204-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-0304-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-0404-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-0504-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-0604-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-0704-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-0804-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-0904-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-1004-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-1104-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-1204-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-1304-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-1404-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-1504-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-1604-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-1704-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-1804-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-19Kodin sisustuksen käsialaa sisustussuunnittelijan Mirsa Kaartisen. Kodista oli juttu Divaani lehdessä./ The decoration of this home is the work of interior designer Mirsa Kaartinen. The home was recently featured in Divaani magazine.

 • Tibs - Kaunista! Aivan ihania yksityiskohtia!

 • nalle - Ihana perhekuva!

 • Pieni Lintu - Oi oi mikä koti, sekä ulkoa että päältä niin täydellinen. Ihan mun tyylisesti sisustettu, harmaata, mustavalkoista, sopivan yksinkertainen mutta ripaus romanttista. Perfect! Ja toi mudroom! <3

 • kaari - Ihastuttavan tyylikäs ja harmooninen sisustus. Olet saanut tunnelman esiin hienosti kauniilla kuvillasi. Terassi on upea! Harmaalila on kaunis väripilkku.

 • Taina K/Mansikkatilan mailla - Aivan mielettömän upea ja kutsuva koti, joka pääsee oikeuksiinsa sun ottamissa kuvissa!:)

 • Marita - Mirsan kodit ovat olleet ihan huippuja kaikki! Miten voi olla tuollainen taito sisustaa? Ja sinulla taito kuvata! Mahtava parivaljakko :)

 • Krista - Kiitos tytöt! :) Mirsan kodit ovat tosiaan ihan omaa luokkaansa aina! Upeat!

 • Vekarus - Vau, miten upea koti!

  Ihanaa äitienpäivää!

 • Mari//risucasa - Ihana koti, jossa tyylistä pidetty kiinni loppuun saakka. Huomioni kiinnittyi lattialistoihin. Mistäköhän nuo leveät ja kauniit jalkalistat ovat peräisin?

 • Krista - Hei Mari, kohteen lattialistat ovat tulleen Kannustalon mukana mutta tällä firmalla http://www.etlistat.fi on vastaava tuote =)

Your email is never published or shared.