Krista Keltanen Blog » photography

INTERIOR…THE HARMONIOUS INTERIOR DESIGN

Täällä asuu viisihenkinen perhe. Äiti, isä ja kolme suloista tyttöä. Kodin keittiö sai haukkomaan henkeä ja kodin yhteneväinen sisustustyyli hurmasi. Rauhallinen sävymaailma ja Kannustalon Vihervaaran pohjaratkaisu on kuin luotu valokuvaamista varten.
_ _ _ _ _
A family of five lives here. Mother, father, and three lovely girls. When I stepped into the kitchen, I paused and took a breath. The harmonious interior design of the home was a delight. The serene colors combined with the fabulous floor plan make this house a photographer’s dream.04-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-0104-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-0204-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-0304-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-0404-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-0504-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-0604-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-0704-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-0804-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-0904-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-1004-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-1104-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-1204-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-1304-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-1404-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-1504-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-1604-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-1704-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-1804-interior-kannustalo-vihervaara-mirsa-kaartinen-photo-krista-keltanen-19Kodin sisustuksen käsialaa sisustussuunnittelijan Mirsa Kaartisen. Kodista oli juttu Divaani lehdessä./ The decoration of this home is the work of interior designer Mirsa Kaartinen. The home was recently featured in Divaani magazine.