Krista Keltanen Blog » photography

HELSINKI…HELSINGIN LINTUPARATIISI

Peltojen keskellä ei ihan heti tule mieleen, että ollaan Helsingissä. Viikin luonnonsuojelualue ihastuttaa mielestäni jokaisena vuodenaikana, mutta ehkä kuitenkin parhaimmillaan se on kun kevät herää ja ensimmäiset muuttolinnut lentää tänne. Alisakin yritti kiikaroita lintuja (välillä kiikarit väärinpäin).

_ _ _ _ _
The fields all around almost make you forget that this is Helsinki. The natural beauty of the Viikki-Vanhankaupunginlahti Conservation Area – no matter the season – is always impressive. Yet I’m still convinced that the loveliest time is spring, when nature comes to life and the birds are making their return. Even Alisa tried to do some bird-watching, though sometimes looking through the binoculars backwards.01-viikki-gardenia-lintubongaus-kevat-spring-bird-watching-photo-krista-keltanen-0101-viikki-gardenia-lintubongaus-kevat-spring-bird-watching-photo-krista-keltanen-0201-viikki-gardenia-lintubongaus-kevat-spring-bird-watching-photo-krista-keltanen-0301-viikki-gardenia-lintubongaus-kevat-spring-bird-watching-photo-krista-keltanen-0401-viikki-gardenia-lintubongaus-kevat-spring-bird-watching-photo-krista-keltanen-0501-viikki-gardenia-lintubongaus-kevat-spring-bird-watching-photo-krista-keltanen-0601-viikki-gardenia-lintubongaus-kevat-spring-bird-watching-photo-krista-keltanen-0701-viikki-gardenia-lintubongaus-kevat-spring-bird-watching-photo-krista-keltanen-0801-viikki-gardenia-lintubongaus-kevat-spring-bird-watching-photo-krista-keltanen-0901-viikki-gardenia-lintubongaus-kevat-spring-bird-watching-photo-krista-keltanen-10