Krista Keltanen Blog » photography

CLIENT WORK…JOUTSEN

Saima pesi höyheniä padassa ja hänen tekemistä seurannut miehensä sai siitä liikeidean. On hämmästyttävää, miten pienetkin oivallukset kantaa pitkälle. Marius Pedersen perusti harrastuksena Oy Suomen Höyhen Ab vuonna 1936. Iso ja valkoinen lintu, puhtauden symboli, joutsen, koristeli silloin tavaramerkkiä. Me tunnemme tämän yrityksen nykyään Joutsen Finland Oy:nä.

– – – – –
As Saima washed feathers in a pot, her husband, who was watching, came up with a business idea. It’s amazing how such a casual observation can go so far. Marius Pedersen founded the company Oy Suomen Höyhen Ab in 1936. In those days a swan, a symbol of purity, decorated the trademark. Nowadays this company is known as Joutsen Finland Oy.04-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-0104-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-0204-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-0304-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-0404-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-0504-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-0604-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-0704-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-0804-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-0904-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-1004-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-1104-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-1204-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-1304-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-1404-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-1504-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-1604-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-1704-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-1804-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-19
Kiitos Joutsen Finland Oy
stailaus: Jonna Kivilahti
mallit: Henna/Azzurro ja Salli
maatilan kuvauspaikka: Tiirinkoski