Krista Keltanen Blog » photography

CLIENT WORK…JOUTSEN

Saima pesi höyheniä padassa ja hänen tekemistä seurannut miehensä sai siitä liikeidean. On hämmästyttävää, miten pienetkin oivallukset kantaa pitkälle. Marius Pedersen perusti harrastuksena Oy Suomen Höyhen Ab vuonna 1936. Iso ja valkoinen lintu, puhtauden symboli, joutsen, koristeli silloin tavaramerkkiä. Me tunnemme tämän yrityksen nykyään Joutsen Finland Oy:nä.

– – – – –
As Saima washed feathers in a pot, her husband, who was watching, came up with a business idea. It’s amazing how such a casual observation can go so far. Marius Pedersen founded the company Oy Suomen Höyhen Ab in 1936. In those days a swan, a symbol of purity, decorated the trademark. Nowadays this company is known as Joutsen Finland Oy.04-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-0104-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-0204-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-0304-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-0404-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-0504-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-0604-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-0704-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-0804-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-0904-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-1004-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-1104-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-1204-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-1304-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-1404-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-1504-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-1604-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-1704-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-1804-joutsen-finland-untuvapeitto-photo-krista-keltanen-19
Kiitos Joutsen Finland Oy
stailaus: Jonna Kivilahti
mallit: Henna/Azzurro ja Salli
maatilan kuvauspaikka: Tiirinkoski

 • Hanna-Riikka - On mahdottoman kauniita kuvia <3

 • Taina K/Mansikkatilan mailla - Ihania kuvia!:) Suloinen pikkutyttö ja kaunis luonto.:)

 • Johanna Koo - Oi niin ihania kuvia ja kauniita ihmisiä <3 Niin ja supertaitava kuvaaja….vojettä kun silmä lepää <3

 • Hanne Manelius - Todella upeeta jälkeä – as always :-)

 • Päivi Lemström - Olen lähes sanaton kuviasi katsoessani…olet niin lahjakas, kuvasi jotenkin vangitsevat…kauniita. Kiitos myös edellisestä päivityksestä ja kuvistasi, kauniita sanoja suloisesta tyttärestäsi ja äidit osaavat aina tunnistaa huolen toisen äidin sydämessä <3.
  Kaikkea hyvää.
  XX Päivi

 • Krista - Hanna-Riikka – Kiitos! Oli kyllä huipputiimi =)

  Taina – Salli oli mielettömän luonnollinen ja niin herttainen!

  Johanna – =)

  Hanne – Oi, kiitos Hanne! Kuten itselläsikin! =) Ihania kuvia!

  Päivi – Kiitos <3

 • Catharine - What an absolutely beautiful session! I adore it! x

Your email is never published or shared.