Krista Keltanen Blog » photography

INTERIOR…TIIRINKOSKI FARM IS A MAGICAL PLACE

Tiirinkosken tilalla on taikaa. Koti keskellä kaunista maalaismaisemaa ja kuitenkin lähellä Hämeenlinnan keskustaa. Tilalla on lampola, kanoja ja kukko. Muutama päivä sitten syntyi siellä kevään ensimmäiset karitsat. Kevät tekee jo vahvasti tuloaan, mutta kuvissa hehkuu Ninan ja perheen tunnelmainen joulu, jossa näkyy myös Ninan tekemiä lammastaljoja ja kehräämä lankaa, joita voi ostaa omakseen Tiirinkosken tehtaan kaupasta ja samalla voi poiketa tilalla katsomassa pieniä karitsoja.

_ _ _ _ _
Tiirinkoski farm is a magical place – surrounded by beautiful countryside yet close to the center of Hämeenlinna. The farm has sheep, chickens and rooster. Just a few days ago this spring’s first lambs were born. Although spring is definitely in the air, these photos are imbued with the warm spirit of Christmas with Nina and her family. You can also see lambskins and handspun yarn, Nina’s handiwork, which are available at the Tiirinkoski Tehdas Shop. If you’re ever there, drop by the farm and see the lovely little lambs.03-tiirinkoski-tehdas-hameenlinna-joulu-christmas-interior-caountry-style-lampaita-karitsa-lampola-photo-krista-keltanen-0103-tiirinkoski-tehdas-hameenlinna-joulu-christmas-interior-caountry-style-lampaita-karitsa-lampola-photo-krista-keltanen-0203-tiirinkoski-tehdas-hameenlinna-joulu-christmas-interior-caountry-style-lampaita-karitsa-lampola-photo-krista-keltanen-0303-tiirinkoski-tehdas-hameenlinna-joulu-christmas-interior-caountry-style-lampaita-karitsa-lampola-photo-krista-keltanen-0403-tiirinkoski-tehdas-hameenlinna-joulu-christmas-interior-caountry-style-lampaita-karitsa-lampola-photo-krista-keltanen-0503-tiirinkoski-tehdas-hameenlinna-joulu-christmas-interior-caountry-style-lampaita-karitsa-lampola-photo-krista-keltanen-0603-tiirinkoski-tehdas-hameenlinna-joulu-christmas-interior-caountry-style-lampaita-karitsa-lampola-photo-krista-keltanen-0703-tiirinkoski-tehdas-hameenlinna-joulu-christmas-interior-caountry-style-lampaita-karitsa-lampola-photo-krista-keltanen-0803-tiirinkoski-tehdas-hameenlinna-joulu-christmas-interior-caountry-style-lampaita-karitsa-lampola-photo-krista-keltanen-0903-tiirinkoski-tehdas-hameenlinna-joulu-christmas-interior-caountry-style-lampaita-karitsa-lampola-photo-krista-keltanen-1003-tiirinkoski-tehdas-hameenlinna-joulu-christmas-interior-caountry-style-lampaita-karitsa-lampola-photo-krista-keltanen-1103-tiirinkoski-tehdas-hameenlinna-joulu-christmas-interior-caountry-style-lampaita-karitsa-lampola-photo-krista-keltanen-1203-tiirinkoski-tehdas-hameenlinna-joulu-christmas-interior-caountry-style-lampaita-karitsa-lampola-photo-krista-keltanen-13Jutun Kaikkien Aikojen Joulu lehteen kirjoitti Jonna Kivilahti.