Krista Keltanen Blog » photography

INTERIOR…PLAY WITH COLORS AND PATTERNS

Jaana on osannut luoda kodin, jollaisen toivoisikin olevan noin kauniin talon sisällä. Keittiö on kuin iso sali, mutta silti niin kodikas. Tykkään myös Jaanan tavasta leikkiä väreillä ja kuvioilla…eteisen ruutulattia viehättää ja kissatyyny pallokuvioisella kankaalla ilostuttaa. Jaana sisustaa antaumuksella myös muitten koteja ja hänen yhteystiedot löytyy Rouva Manner nettisivuilta.

_ _ _ _ _
Jaana has made a home whose beauty matches the house containing it. The kitchen is exceptionally spacious, but still cozy. I’m also enchanted by Jaana’s ability to play with colors and patterns: the checked floor of the front entry is truly captivating, and the sight of the cat cushion on the polka dot fabric cheers the heart. Jaana is a truly dedicated interior decorator, also when it comes to other people’s homes. Her contact information can be found at the Rouva Manner website.
03-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-0103-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-0203-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-0303-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-0403-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-0503-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-0603-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-0703-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-0803-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-0903-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-1003-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-1103-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-1203-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-1303-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-1403-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-1503-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-1603-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-17Kodista juttu oli Kotivinkissä ja jutun kirjoitti Jonna Kivilahti. Jonna Kivilahti has written an article about this home in Kotivinkki.