Krista Keltanen Blog » photography

INTERIOR…PLAY WITH COLORS AND PATTERNS

Jaana on osannut luoda kodin, jollaisen toivoisikin olevan noin kauniin talon sisällä. Keittiö on kuin iso sali, mutta silti niin kodikas. Tykkään myös Jaanan tavasta leikkiä väreillä ja kuvioilla…eteisen ruutulattia viehättää ja kissatyyny pallokuvioisella kankaalla ilostuttaa. Jaana sisustaa antaumuksella myös muitten koteja ja hänen yhteystiedot löytyy Rouva Manner nettisivuilta.

_ _ _ _ _
Jaana has made a home whose beauty matches the house containing it. The kitchen is exceptionally spacious, but still cozy. I’m also enchanted by Jaana’s ability to play with colors and patterns: the checked floor of the front entry is truly captivating, and the sight of the cat cushion on the polka dot fabric cheers the heart. Jaana is a truly dedicated interior decorator, also when it comes to other people’s homes. Her contact information can be found at the Rouva Manner website.
03-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-0103-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-0203-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-0303-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-0403-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-0503-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-0603-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-0703-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-0803-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-0903-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-1003-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-1103-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-1203-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-1303-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-1403-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-1503-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-1603-interior-jaana-manner-rouva-manner-home-koti-suomi-finland-photo-krista-keltanen-17Kodista juttu oli Kotivinkissä ja jutun kirjoitti Jonna Kivilahti. Jonna Kivilahti has written an article about this home in Kotivinkki.

  • nalle - Nuo keittiönkaappien ovet on huikeet! Ja ihanaa kaikki muukin!

  • Ani - Aivan järkyttävän ihana koti! Luin jutun lehdestä ja rakkauteni ruutulattiaan on ja pysyy :) Onkohan tuossa ruutulattia laattaa?

  • Tibs - Ihanan persoonallinen koti! Ja aivan ihanat tunnelmalliset kuvat.

  • Nina - Ihana koti – ihanat kuvat :) Katosta roikkuva lepakko on pelottavan magee!

  • Sari - Oooh, mikä koti! Tuollainen kotihan on kuin unelma, eihän tuollaisia olekaan – tai no siis on kai niitä, ainakin tämä ;-) Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

  • mintiwall - I Love your posts but this house seems very dark…

  • PäiviK - Tyylikäs koti, johon turkoosi ja pistaasi antavat kivan säväyksen.Karhean kauniit tiilipinnat antavat kivasti särmää ja puunväriset lattiat sopivasti lämpöä.

  • Vilja @ muotoseikka\ - Erittäin vaikuttava kokonaisuus. Tyyli on täysin erilainen kuin itselläni, mutta olen aivan myyty. Sisustajalla on näkemystä ja rohkeutta. Ne ovatkin sisustamisen kaksi tärkeintä elementtiä.

  • Miia - Mieletön koti. Ollut joskus varmaan jossain muussakin lehdessä, kovin oli tutun näköinen. Kuvasi ovat todella kauniita!

  • Sanna / villaelsalla - On kyllä upea koti – varsinainen tyylinäyte! Ihanat kuvatkin! Rohkeaa! Ajattelin että miksei tällaisia koteja esitellä lehdissä koskaan, kunnes lopussa luki Kotivinkki! :)

  • Jaana - Fab, bold, fabulous. Love it! My dream house. :)

  • Dorit - OUH! Aivan ihana koti ja upeat kuvat! Keittiö varsinkin vei sydämen.

Your email is never published or shared.