Krista Keltanen Blog » photography

INTERIOR…NO-BUDGET HOME DECORATION

Kuvissa oleva huoneisto on sisustettu nolla budjetilla!!!

Idean ja sisustuksen takana on visualisti Ninni Laaksonen. Ninni sai puhelinsoiton hyvältä ystävältä, joka oli muuttamassa perheen kanssa takaisin Suomeen vietettyään noin 10 vuotta maailmalla. He muuttivat Suomeen matkakasseissa vaan pientavaraa ja vaatteet. Joten kalusteet, astiat, kodinkoneet oli hankittava Suomesta. Siitä tuli ihan vahingossa Ninnin Suuri Sisustushaaste. Hän laittoi tuttavapiirille facebookin kautta viestiä mitä oli tekemässä ja pyysi lahjoitettavaksi huonekaluja ja kaikkea muuta mitä ylimääräistä ihmisten kotoota löytyi. Ensimmäinen kaluste mitä tarjottiin oli olohuoneen pöytä. Sitä lähti hahmottumaan kodin tyyli. Tavaroita alkoi tulla sellaisella vauhdilla, että hän joutui sanomaan useimmille jopa ei. Viime hetkellä Tempur kuuli haasteesta ja lähti mukaan kahdella tyynyllä, sekä myös päiväpeiton,verhot toimitti Style Trade Oy. Kun ihmiset alkoivat toimittaa tavaraa, ei ollut asunnosta vielä tietoakaan. Ninnin oma koti toimi muutaman kuukauden myös varastona, jossa hän säilytti esineitä niin kauan kunnes viime torstaina asunto löytyi ja lauantaina oli asunnon seinät maalattu ja kaulusteet kannettu sisään.

_ _ _ _ _
It’s all Ninni’s Laaksonen’s doing – idea, décor, and execution. Ninni got a phone call from a good friend who was moving back to Finland with her family after 10 years abroad. They returned with only the contents of their suitcases: clothes and other light items. In other words, they had to get their furniture, dishes and home appliances – basically everything – in Finland. And so this turned into Ninni’s Great Decorating Challenge. She informed friends about this task via Facebook and invited them to make contributions of furniture and any other miscellaneous household things. The first piece of furniture to be offered was a coffee table. This item formed the cornerstone of the future home’s style. The donations came at such a speed that Ninni often had to say no thanks. News of the challenge reached Tempur, who promptly offered two pillows and a bedspread; Style Trade Oy contributed with a set of curtains. When the goods started rolling in there was not even an apartment to speak of. Until last Thursday, the day the apartment was found, things waited in storage at Ninni’s place. On Saturday the walls were painted and the furniture brought inside.03-budjetti-0euroaninnin-sisustushaaste-koti-kerrostalo-sisustus-interior-photo-krista-keltanen-0103-budjetti-0euroaninnin-sisustushaaste-koti-kerrostalo-sisustus-interior-photo-krista-keltanen-0203-budjetti-0euroaninnin-sisustushaaste-koti-kerrostalo-sisustus-interior-photo-krista-keltanen-0303-budjetti-0euroaninnin-sisustushaaste-koti-kerrostalo-sisustus-interior-photo-krista-keltanen-0403-budjetti-0euroaninnin-sisustushaaste-koti-kerrostalo-sisustus-interior-photo-krista-keltanen-0503-budjetti-0euroaninnin-sisustushaaste-koti-kerrostalo-sisustus-interior-photo-krista-keltanen-0603-budjetti-0euroaninnin-sisustushaaste-koti-kerrostalo-sisustus-interior-photo-krista-keltanen-0703-budjetti-0euroaninnin-sisustushaaste-koti-kerrostalo-sisustus-interior-photo-krista-keltanen-0803-budjetti-0euroaninnin-sisustushaaste-koti-kerrostalo-sisustus-interior-photo-krista-keltanen-0903-budjetti-0euroaninnin-sisustushaaste-koti-kerrostalo-sisustus-interior-photo-krista-keltanen-1003-budjetti-0euroaninnin-sisustushaaste-koti-kerrostalo-sisustus-interior-photo-krista-keltanen-11