Krista Keltanen Blog » photography

DESTINATIONS…LANZAROTE

01-lanzarote-mirador-del-rio-photo-krista-keltanen-0102-lanzarote-jardin-de-cactus-photo-krista-keltanen-0103-lanzarote-mirador-del-rio-photo-krista-keltanen-0104-lanzarote-teguise-el-golfo-photo-krista-keltanen-0105-lanzarote-el-golfo-photo-krista-keltanen-0106-lanzarote-caserio-de-mozaga-photo-krista-keltanen-0107-lanzarote-caserio-de-mozaga-photo-krista-keltanen-0108-lanzarote-caserio-de-mozaga-photo-krista-keltanen-0109-lanzaroteparque-nacional-de-timanfaya-photo-krista-keltanen-0110-lanzaroteparque-photo-krista-keltanen-0111-lanzarote-photo-krista-keltanen-0112-lanzarote-photo-krista-keltanen-0113-lanzarote-photo-krista-keltanen-0114-lanzarote-photo-krista-keltanen-0115-lanzarote-aloe-vera-photo-krista-keltanen-0116-lanzarote-alondra-suites-photo-krista-keltanen-0117-lanzarote-photo-krista-keltanen-0118-lanzarote-el-golfo-photo-krista-keltanen-0119-lanzarote-el-golfo-photo-krista-keltanen-0120-lanzarote-photo-krista-keltanen-0121-lanzarote-playa-de-famara-photo-krista-keltanen-0122-lanzarote-photo-krista-keltanen-0123-lanzarote-mirador-del-rio-photo-krista-keltanen-0124-lanzarote-photo-krista-keltanen-0125-lanzarote-photo-krista-keltanen-0126-lanzarote-el-golfo-photo-krista-keltanen-0127-lanzarote-photo-krista-keltanen-01

  • Pirita - En kestä! Miten upeita kuvia jälleen kerran! :) En ole ikinä käynyt Lanzarotella, mutta näistä kuvista välittyy täysin toisenlainen maailma kuin mitä tuosta kohteesta tulee mieleen (tottakai elämää on myös turistirysien ulkopuolella, sitä ei vaan aina muista) – ihan mielettömän näköistä. Tuo kamelikuva… Ah! Toivottavasti teillä oli ihana reissu!

  • Tarja Lehtola - Voi että Krista, sää vain olet niin paras!! :)

  • Outi - Ihania kuvia!!!

  • RICHARD - Just found your blog !
    Gorgeous pics !
    The world is beautiful through your eyes !

  • md - Unas fotos preciosas que hacen justicia a una isla bellísima.
    Gracias.

    Saludos y buen día.

  • Viivi / Valkoinen Soihtu - Oi että, mitä kuvia! Mahtavia! Matkakuume kohoaa tällaisia kuvia katsellessa jonnekin äärettömyyksiin!

  • Remedios Palma - Today I have discovered your photos, the best gift from Monday that I could have.I often travel to lanzarote but I’m from Cadiz. Your photos of the island describes just how I feel on it. Thanks ;^)

  • Sami Heiskanen - Tuli Islanti mieleen ajoittain :)

  • Krista - Pirita – Lanza on oikeesti aika karu mutta siinä sivussa kerrassaan ihastuttava! Ehdottomasti jos sinne eksyy niin suosittelen auton vuokrausta jollin pääsee liikkumaan vapaasti ja autoilu on siellä aika helppoa.

    Tarja – Eiku sinä olet! :)

    Outi – Kiitos!

    Eneli – <3

    Richard – Thank you so much!

    MD – Gracias.

    Viivi – Oh, ja mulla on matkakuume koko ajan =)

    Remedios – Thank you!

    Sami – Upeita kuvia Islannista. En ole itse siellä vielä käynyt mutta tosiaan suht samantyyppisen karua maisemaa =)

Your email is never published or shared.