Krista Keltanen Blog » photography

PARTY…THEMED BIRTHDAY PARTY

Metsän eläimet vierailivat Alisan 5-vuotis synttäreillä. Karhu teki tassunjälkiä pipareihin ja pupu istui marengikulhossa.
_ _ _ _ _
Forest creatures joined in to celebrate Alisa’s 5th birthday. The bear left paw prints in the gingerbread cookies, while the rabbit sat in the meringue bowl.02-lasten-syntymapaivajuhlat-metsa-teema-elaimet-taytekakku-lastenjuhat-photo-krista-keltanen-0102-lasten-syntymapaivajuhlat-metsa-teema-elaimet-taytekakku-lastenjuhat-photo-krista-keltanen-0202-lasten-syntymapaivajuhlat-metsa-teema-elaimet-taytekakku-lastenjuhat-photo-krista-keltanen-0302-lasten-syntymapaivajuhlat-metsa-teema-elaimet-taytekakku-lastenjuhat-photo-krista-keltanen-0402-lasten-syntymapaivajuhlat-metsa-teema-elaimet-taytekakku-lastenjuhat-photo-krista-keltanen-05